ARMAS KLÕPS «Jäädvustamas maagilist hetke!» Oleg Sõnajalg tähistas sünnipäeva kallima embuses (2)

Elu24
Copy
Oleg Sõnajalg.
Oleg Sõnajalg. Foto: Sander Ilvest

5.oktoobril tähistas enda 64. sünnipäeva ärimees Oleg Sõnajalg. Viimase kallim jagas tähtsal päeval tehtud armsat klõpsu. 

Mõned kuud tagasi Oleg Sõnajalaga kihlunud Catherine Raudvere jagab Instagramis armsat fotot, kus Olegiga Hiltoni hotelli peegli eest poseerivad.

«Jäädvustamas maagilist hetke oma eluarmastusega,» kirjutab 24-aastane Catherine foto juurde, tänades Hiltoni suurepärast meeskonda. Toimetusele nentis Catherine, et tähistasid Olegi 64. sünnipäeva. «Olegi sünnipäev oli täis üllatusi ja armsaid hetki. Oli väga eriline, südamlik ning meeldejääv päev ja õhtu, mille detailid sooviksime hetkel enda teada jätta,» sõnas Catherine. 

«Omg!» kommenteerib foto alla ka lauljatar Elisa Kolk, lisades ohtralt südameid.

8. augustil sai neiu sõrme ka uhke kihlasõrmuse. «Üks neid päevi, mida ma igavesti hindan,» teatas ta kihlusest ja jagas ühtlasi kaunist fotot La Gomera saarelt.

 «Ütlesin «jah» lõpututele naeratustele, õrnadele kallistustele ja armastusele hingematvalt kaunil La Gomera saarel, kui mu unistuste mees, sõrmus käes, mu ees põlvitas,» nentis Catherine. 

Uut suhet kinnitas ärimees möödunud aasta septembris. «Kui minu elus on uuesti õnn naeratanud ja päike pilve tagant välja tulnud, las ma siis tunnen seda rõõmu,» sõnas ta toona toimetusele.

Catherine'i isa on tuuleettevõtja Harry Raudvere, kes on inforegistri järgi juhuslikult ka Oleg Sõnajala äripartner.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles