FOTOD Impulsiivse iseloomuga sudaanlane ägestus ka kohtupingis: hoopiski nemad peksavad mind (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Muhammad Ibrahim Uthman
Muhammad Ibrahim Uthman Foto: Triin Roos, Elu24

Sudaanist pärit sõjapõgenik Muhammad Ibrahim Uthman kannab Tartu vanglas nelja aasta pikkust karistust vägistamise eest. Karistuse kandmine ei möödu sudaanlasel aga rahumeelselt ja korrarikkumiste tõttu on mees taas kohtupingis, kust ta aeg-ajalt emotsionaalselt püsti tõuseb ja asjassepuutuvaid isikuid rassismis süüdistab. «Nemad peksavad hoopiski mind ja lukustavad mind ebaõiglaselt kambrisse,» väidab Uthman vanglatöötajate kohta. «Kui te vahelesegamist ei lõpeta, tuleb teid istungilt eemaldada,» manitseb kohtunik Uthmani.  

Reede hommikul kell 10 jätkus Tartu maakohtus sudaanlase Muhammad Ibrahim Uthmani kohtuasja arutamine. Mees viibib trellide taga, kus kannab karistust lausjoobes keskkoolitüdruku vägistamise eest 2020. aasta suvel. Vangla-aastad ei möödu Uthmanil aga sekeldusteta ja ta seisab taas kohtu ees sedakorda süüdistatuna kaasvangi peksmises ja vanglaametnike ähvardamises. 

Vangis viibivat Muhammadi süüdistatakse selles, et ta peksis 2022. aasta 14. detsembril Tartu vangla pesuruumis ja koridoris kaaskinnipeetavat korduvalt kätega näkku ja kehasse. Veel süüdistatakse teda vanglaametnikele tapmisähvarduste tegemises. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles