VIDEOINTERVJUU Telesaates «Ma näen su häält» osalenud räppar Steven pürgib Eesti muusikamaastikku: üritan omanäoliseks jääda

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Räppar
Räppar Foto: Mardo Männimägi

«Ma näen su häält» saates osalenud Steven Eric Velleõu üllatas kõiki enda lauluoskustega. Noor artist tunnistab, et läks saatesse kuulsust otsima eesmärgiga enda muusikakarjäärile stardipauk anda. Kuula videointervjuust eksklusiivselt räppari enda muusika esitust!

«Kasutasin seda võimalust, mis saate formaat on taganud meile ja mõtlesin, et miks mitte ennast näidata,» räägib häälesaates osalenud 24-aastane Steven Eric Velleõu, kes nii nõunikke kui ka arvajaid enda lauluoskustega ära pettis. 

Steven on veel avalikkusele üsna tundmatu, kuid ta loodab, et varsti see muutub. Noor artist jagab, et Eesti räpparitest on tema suurimaks eeskujuks poolest nublu just enda taktika ja familiaarsuse. «Ja Reket on luulespetsialist,» räägib Steven, kellel on viimasega nii mõndagi ühist, sest poiss on samuti väga pikk, viskab lausa 198 sentimeetrit. Sellegipoolest ei kavatse ta järgmiseks Reketiks saada. «Ma olen järgmine Steven, üritan omanäoliseks jääda,» räägib ta, lisades, et oleks väga avatud muusikutega koostöö tegemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles