VIDEOINTERVJUU Rahvamuusikule tõi saates osalemine pisarad silma: isegi naine ei tea, et ma siia tulin!

Copy
Rahvamuusik.
Rahvamuusik. Foto: Mardo Männimägi

«Naine arvab, et olen klassikokkutulekul Viljandis, tegelt tulin hoopis pulli tegema!» räägib läbi rõõmupisarate «Ma näen su häält» saates osalenud Toivo Teder, kes ületas enda hirmu ja osales suures telesaates lapselapse algatusel. Vaata südamlikku videointervjuud!

«Emotsioonid on üle pea!» räägib õnnepisaraid pühkides 73-aastane Toivo Teder, kes osales saates «Ma näen su häält» Rahvamuusikuna. «Tunne on hea, et sain ära tehtud selle pulli!» tunneb ta enda üle uhkust.

Mehe sõnul said kõik osalised saate proovis teineteise üle korralikult naerda nii, et kõhud kõveras, kuid kohtunike ette astudes vedasid teda närvid alt. «Ei õnnestunud ära lollitada neid,» kahetseb ta veidi, sest eesmärk oli siiski saatest võidusummaga lahkuda.

Saates osalemise idee peale tuli hoopis üks Toivo lapselastest, kes ta saatesse ka registreeris. «Ta on ainuke, kes teab,» räägib mees, kes hoidis saladust isegi abikaasa eest ja lubas seda hoida seni, kuni saade eetris on. Hädavaleks rääkis ta naisele, et on klassikokkutulekul Viljandis.

Toivo mängib Tõrvas rahvamuusikaansamblis Jauram, kus kõigil on omatehtud jauramid ja rütmipillid on tema käes. «Kui esinema kutsute, siis mängime nii kaua, kuni viimane lava pealt ära läheb ja enam tantsida ei jõua! Meie moto on siukene ja see töötab väga hästi! Peaasi, et saab teistele rõõmu pakkuda ja siis saab ise ka hea emotsiooni ja tõstab tuju!» räägib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles