KUUEKOHALINE VÕLG? Restoraniärimees Sten-Erik Jantson eitab võlga ja oma kuulsaid restorane Sõnajalgadele niisama lihtsalt ei anna

Copy
Manna La Roosa.
Manna La Roosa. Foto: Madis Sinivee

Juba pikemat aega on kuluaarides räägitud sellest, kuidas Tallinna üks kuumemaid restorane Manna La Roosa ja Tai Boh Vana Viru tänaval võetakse restoranipidaja Sten-Erik Jantsoni käest ära. Juttude järgi on Jantsonil tekkinud majaomaniku ees ligi 800 000 euro suurune üürivõlg. Populaarsete lokaalide pidamise võtab nüüd üle Jantsoni eksnaine ja laste ema Daana Suun-Jantson. 

Neljapäeval tuli ilmsiks, et restoraniärimees Sten-Erik Jantsoni üürileping mainekates pealinna lokaalides Manna La Roosa ja Tai Boh on lõppenud. Väidetavalt on lahvatanud kinnistu omaniku Andres Sõnajala ja Sten-Erik Jantsoni vahel äritüli.

Täna on kõnealuse kinnistu omanik ettevõtjate Andres ja Oleg Sõnajala ämm. Kinnistut omatakse ettevõtte Eurolander kaudu. Juba 2011. aastal kirjutas Postimees, et kui uskuda äriregistrit ja kinnistusraamatut, siis valitsebki suurt osa Oleg ja Andres Sõnajala äritegevusest nende ämm Elvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles