«ONGI KÕIK?» Legendaarne Kopli baar on krõbeda hinnaga müüki paisatud (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Kopli baarid – baar Derevyashka.
Kopli baarid – baar Derevyashka. Foto: Andres Teiss / «Baarimies Tallinnassa»

Kopli trammi lõpp-peatuses asuv legendaarne baar Derevyashka Retro on kopsaka hinnaga müüki pandud. Juhataja sõnul menukas baar oma tegevust siiski ei lõpeta. «Eks ikka kliendid on kurvad, aga...» 

«Müüa logistiliselt väga hea asukohaga ühekordne äri- ja teenindushoone Kopli tänava lõpus, Süsta pargi ääres. Hoones tegutseb edukalt populaarne Derevyashka Retro – Baar,» nenditakse kinnisvaraportaalidesse kv.ee ja city24.ee üles riputatud kuulutuses. Nimelt on müüki paisatud Kopli trammi lõpp-peatuses asuv legendaarne baar Derevyashka Retro.

Kõnealune teema on tõstatatud ka ühismeedias. «Mis toimub, ongi kõik? Derevyashka on müügis!» imestab üks. Ka toimetusele laekus vihje, et legendaarne baar on soolase hinnaga müüki pandud. 

Baari ruumide eest, mille pindala on kokku 277 ruutmeetrit, küsitakse 415 000 eurot

Vaata pilte ja loe lähemalt SIIT!

Kuulutuses on välja toodud, et baari ruumid on väga heas seisukorras. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ja mugava tehnikaga ning tagaruumides on avar kabinet. Küll aga nenditakse, et hoone parempoolse tiiva osa tuleb renoveerida.

Koplis asuv baar Derevyashka Retro.
Koplis asuv baar Derevyashka Retro. Foto: Andres Teiss/«Baarimies Tallinnassa»

Derevyashka Retro juhataja sõnas, et uksi kinni nad siiski ei pane. «Avame uues kohas, veel ei tea kus, aga äkki Telliskivis.»

«Kliendid ei pea muretsema!» kinnitab ta, kuid lisab siiski, et nii mõnedki püsikliendid on kurvalt uurinud, mis menukast baarist saab. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles