«Palun, Indrek Rahumaa, jäta mind rahule!» BSH ja tuntud ärimehe madinal ei paista lõppu (1)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Nädalapäevad tagasi avaldas Brigitte Susanne Hunt oma sünnipäeval, et tema raamat on pinnuks silmas miljonärist ärimehele Indrek Rahumaale.
Nädalapäevad tagasi avaldas Brigitte Susanne Hunt oma sünnipäeval, et tema raamat on pinnuks silmas miljonärist ärimehele Indrek Rahumaale. Foto: Taavi Sepp/Eero Vabamägi/kollaaž

Kui te arvasite, et see on läbi, siis te eksisite! Skandaalitar Brigitte Susanne Hunt postitas kolmapäeva pärastlõunal Instagrami terve posu videoid, kus pahandab Indrek Rahumaaga. «Ma tean, et sul on raha ja sa teed endast kõike, et mind kaevata kohtusse,» lajatab Brigitte Instagramis.

Nädalapäevad tagasi avaldas Brigitte Susanne Hunt oma sünnipäeval, et tema raamat on pinnuks silmas miljonärist ärimehele Indrek Rahumaale

«Indrek Rahumaa ja tema juriidilised esindajad soovivad tutvuda minu raamatu ja filmi sisuga või vastasel juhul kaebavad nad mind kohtusse,» rääkis Brigitte blogipostituses. «Otsustasime nüüd Hannaga (BSH mänedžer) hoopis ise tema vastu kohtusse minna, sest Indrek Rahumaa ütles nädalaid tagasi Hannale, et kui keegi temast veel räägib, siis sõdurid viivad samal õhtul ära...»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles