«Mulle tundub, et tegemist oli plaanitud teoga, mida üritatakse nüüd kinni mätsida,» kurdab toimetusele Lembit, kellel jäi tarbijavaidluste komisjoni kaudu raha saamata, kui algatati Shoppa OÜ veebipoe pankrotimenetlus. «Kui keegi arvabki, et siin on mingi kriminaalne tegevus olnud, siis on pankrotihalduri asi see välja selgitada,» ütleb Shoppa OÜ juhatuse esimees Karol Koger ja lisab, et mingit loo kinnimätsimise soovi tal küll ei ole.

21. septembril andis Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) oma kodulehel teada, et kaupleja Shoppa OÜ suhtes on algatatud pankrotimenetlus, mistõttu pole tarbijavaidluste komisjonil võimalik enam tarbijakaebusi lahendada ja tarbijatel tuleks nõuded esitada pankrotimenetluse raames.

«Olen aru saanud, et sajad inimesed jäid ilma nii rahast kui ka kaubast. Mulle tundub, et tegemist oli plaanitud teoga, kuna ettevõtte käitumine vahetult enne pankrotti annab selleks aluse,» kirjutas toimetusele Lembit, kellel oli samuti tarbijavaidluste komisjonile avaldus esitatud. Tema 50-eurost nõuet komisjon lahendada ei jõudnudki.

Kommentaarid (1)
Copy