KLÕPSUD USA-s meeleolukal reisil käinud ekspoliitik Laine Randjärv: sai pisut müratud!

Elu24
Copy
Riigikogu liige Laine Randjärv.
Riigikogu liige Laine Randjärv. Foto: Erik Prozes

«Täitsa uskumatu, kuidas me oleme oma pimedas halluses ära unustanud, mis tähendab - «just be nice»,» nendib äsja USA-st naasnud Laine Randjärv.

Kunagine poliitik, koorijuht ja muusikaapedagoog Laine Randjärv jagab ühismeedias klõpse USA reisist. «Istun LA lennujaamas. Ready to back home (valmis koju minekuks – toimetus) Mõtlen möödunud nädalale, mis tundub nagu oleks läinud terve kuu. Nii palju muljeid,» kirjutab ta Instagrami tehtud postituses. 

«Praeguse seisuga on LA mu lemmiklinn USA-s: kultuurist pungil, puhas. Ja lahke. Täitsa uskumatu, kuidas me oleme oma pimedas halluses ära unustanud, mis tähendab - «just be nice» (lihtsalt tore olla – toimetus) Ja mul ei olnud seda tunnet, et meeldiv suhtlemine võõra inimesega on ainult õpitud «keep smiling» (naeratamine – toimetus).

Instagrami postitatud fotodelt on näha, et täna mentorlusega tegelev Laine Randjärv külastas nii Hollywoodis asuvat Hard Rock Cafe'd kui Universali stuudiot. «Sai pisut müratud!» nentis ta Hard Rock Cafe's klõpsatud fotode juurde. «Siin on fantastiline muusikamuuseum. Muuhulgas ka Jacksoni esinemisriided ja kuulus kaabu, mida minagi endale virtuaalselt pähe proovisin!» lisas ta.

Ka jagab Randjärv fotosid kaunilt California Santa Monica liivarannalt. 

Randjärv külastas ka Los Angelesis toimunud Eric Clapton's Crossroads Guitar Festivali. «Pelgasin, kas ikka pean vastu 2x8 tundi nonstop kontserte. Sain selliseid elamusi, mida poleks eluilmaski oodanud!» rõõmustas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles