JUBE SURM Kreeka lihapoes jäi naine hakklihamasina vahele

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Hakklihamasin lihapoes. Foto on illustreeriv.
Hakklihamasin lihapoes. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Lääne-Kreekas Missolonghi linnas juhtus lihapoes kohutav õnnetus, kui töötaja jäi hakklihamasina vahele ja hukkus. Juhtunut nägi pealt naise 14-aastane tütar, kes oli temaga tööle kaasa tulnud. 

50-aastane naine leidis kohutava lõpu reedel lihapoes juhtunud tööõnnetuses. Naine jäi hakklihamasina vahele, mida ta parasjagu puhastas, ja suri ülisuure verejooksu tõttu. Tragöödiat nägi pealt naise 14-aastane tütar, kes tormas tänavale ja kutsus abi. Möödujad kiirustasid lihapoodi, kuid nad ei saanud kuidagi aidata. 

Õnnetuse hetkel oli lihapood suletud ning vaid ema ja tütar viibisid seal. 

Sündmuskohale saabunud politseil, tuletõrjujatel ja kiirabil läks väidetavalt aega umbes kaks tundi, et naine masina vahelt kätte saada, vahendab Keep Talking Greece

Algselt spekuleeriti meedias, et esmalt jäid masina vahele naise juuksed ja ta püüdis juukseid käega vabastada, kuid masin haaras endasse ka naise käe. Arvatakse, et traagilise sündmuse võis põhjustada masina väärkäitlus puhastamise ajal või kaotas naine tasakaalu ja masin tõmbas endasse tema küünarnuki. Naise surm saabus kiiresti.

Politsei uurib juhtunu täpsemaid asjaolusid ja vaatab läbi kaupluse kaamerasalvestist. 

Laupäeva hommikul võttis politsei vahi alla 30-aastase lihapoodniku tööohutuse nõuete rikkumise ja surma põhjustamise tõttu.

Elu kaotanud naine oli lahutatud ja kahe alaealise lapse ema. Naine oli pärit Albaaniast. Ta rabas mitmel töökohal, et ots otsaga kokku tulla. Lihapoes töötas ta koristajana alates eelmisest kuust.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles