KLÕPSUD Näitlejanna Merle Palmiste naudib tütrega Ameerikat: tšikad Miamis

Sten Talivee
Copy
Näitlejanna Merle Palmiste.
Näitlejanna Merle Palmiste. Foto: Merle Palmiste erakogu

Särav näitlejanna Merle Palmiste on võtnud aja maha ning sõitnud ookeani taha puhkama. Näitlejanna annab oma sotsiaalmeedias teada, et on tütrega Ameerikas kauneid paiku avastamas. «Chicas in Miami,» kirjutab Palmiste fotoseeria alla.

Näitlejanna Merle Palmiste jagab sotsiaalmeedias kaadreid reisist Ameerikas. Esimesed postitused ookeani tagant ilmusid näitlejanna kontole 16. septembril, viimased kaadrid postitas naine 23. septembril – tundub, et Palmiste on aja maha võtnud ning naudib hilissuve ja varasügist ringi rännates. 

Postitustest selgub, et Palmiste on külastanud Las Vegast. Meeleolukast hetkest on näitlejanna postitanud ka enda kontole lustaka video endast tantsimas. Kommentaariumis elatakse tantsule hoogsalt kaasa: «Queen», «Nii armas», «Merle palmiste is a vibe» on mõned näited juubeldustest.

Lisaks annab Palmiste oma postituses teada, et on külastanud ka Las Vegase kasiinot. Reisil viibib ta koos tütre Elisabeth Bertheliga, kes 2022. aastal intervjuus Õhtulehele ütles, et naudib hetkel elu Londonis. 

«Chicas in Miami» ehk tšikid Miamis on kirjutanud näitlejanna pildiseeria alla, kus poseeritakse koos tütrega Miamis asuvas Ladina-Ameerika restoranis CHICA. 

23. septembril postitatud, seni viimane fotoseeria paljastab selfie'd erinevate Ameerika vaatamisväärsuste juures. Merle Palmiste tütre Elisabethi avalikult Instagrami kontolt leiab samuti arvukaid noppeid Ameerika reisist – näiteks poseerib ta Beverly Hillsi tänavatel ja pilvelõhkujate taustal Miamis.

Draamateatri kodulehe mängukava uurides selgub, et Merle Palmistel peaks olema järgmine etendus «12 vihast meest» 5. oktoobril, seega on näitlejanna peagi suundumas tagasi kodumaale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles