LASTE TEMP? Nõmmeka maja loobiti munadega. «Rikkaid palju meie seas, kes mängivad söögiga.»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Elumaja. Foto on illustreeriv.
Elumaja. Foto on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu

Reede hilisõhtul langes üks Nõmmel asuv maja munarünnaku ohvriks. «Meil on õhkõrnad eestiaegsed aknad majal, nii et ime, et need terved,» ütleb Nõmme elanik lisades, et see polnud üldse mitte esimene kord, kui maja pihta asju loobiti. 

Facebooki grupis «Nõmmekad» andis Nõmme elanik teada, et reede õhtul kella kümne ajal loobiti tema maja aknaid ja fassaadi munadega. Maja, mis munadega pihta sai, asub Jannseni tänaval. 

«Seekord olid sihtmärgiks teise korruse aknad. Eeldan, et meie maja polnud ainuke sihtmärk. Nii et kellel oli hommikul plaanis omletti teha ja külmkapist on munad kadunud, siis teate, kuhu need kadusid,» ütleb Nõmmel elav naine lisades, et see polnud esimene kord, kui nende maja pihta asju loobitud on. 

Karp munadega. Pilt on illustreeriv
Karp munadega. Pilt on illustreeriv Foto: Marko Saarm

«Sel suvel toimus sama asi. Kaheliitrine mahlapakk visati vastu akent, mis lendas aknast sisse. Ehmatus oli päris suur. Elame esimesel korrusel,» avaldab naine lisades, et tol korral olid tembutajad lapsed. «Tõukeratta ja rulaga tulid lihtsalt suvalisse aeda. Peenral olid jäljed,» ütleb naine. «Eelmisel korral hüppasin autosse ja tabasin lähedalt asuvalt mänguväljakult algklassikutid, kes seda tegid. Ilmselt olid ka munadega loopijad lapsed,» arvab ta.

Pärast mahlapaki viskamise intsidenti sai nõmmekas kontakti ühe lapse vanemaga, kes oli juhtunu pärast jõuetu ja kurb.

«Kuna juba teist korda toimub selline asi, siis andsin veelkord gruppi teada. Meil on õhkõrnad eestiaegsed aknad majal, nii et ime, et need terved,» ütleb naine.

Nõmme elaniku postituse kommentaarides jagatakse üht sarnast lugu: «Mäletan, kui kolisime just uude koju ja soolaleivapeole tulijal määriti motikas tomatitega kokku. Ju vist kedagi häiris koht, kuhu pargiti. Küsisime tulijalt üle, et ega ta suvalisse kohta ei parkinud. Tema väitis, et mitte. Rikkaid palju meie seas, kes mängivad söögiga,» kirjutab Karolin. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles