VIDEO Krista Lensin meenutab vanu teleaegu: kõik tulid kampa ja keegi ei küsinud, palju see maksab

Copy
Krista Lensin.
Krista Lensin. Foto: Konstantin Sednev

Reede õhtul pidas Eesti vanim eratelekanal Kanal 2 oma 30. juubelipidu. Glamuursel peol vestles Elu24 ka Krista Lensiniga, kes on telekaamerate taga olnud juba 34 aastat ja kes on paljudel endiselt meeles kui «Maamees otsib naist» saatejuht. «See on minu unelmate töökoht,» ütleb Lensin oma praeguse ameti kohta «Õhtu» saates. Naine meenutab ka aegu, mis temas praegu igatsust tekitavad. 

Üks kõige eredam mälestus telemaastikul produtsendi ja saatejuhi Krista Lensini jaoks jääb aega, mil ta saabus tagasi Eestisse ega teadnud veel, mis tööd ta tegema hakkab. Siis aga sattus ta «Maamees otsib naist» saatejuhiks. «See oli väga tore. Täna see koht, kus ma töötan, on minu kõige ägedam kogemus telemaastikul – «Õhtu» saade,» ütleb Lensin särasilmil. 

«Saatejuhid on lihtsalt jalustrabavad, ma armastan neid kõiki kolme väga. Robi, Piret, Jüri – te olete mu lemmikud! Ka toimetajad on võrratud. Kunagi, kui ma istusin kodus ja vaatasin telekat, siis mõtlesin, et vot see oleks koht, kus ma tahaksin tööl käia,» avaldab naine. «See üks hingamine tiimis, see on minu unelmate töökoht,» tunnistab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles