MTV Eestit ümberkorraldused ei puuduta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTV Eesti mängis oma partii hästi ja jätkab. Pildil saates «MTV kuulsuste edetabel» osalenud Bonne ja Tommyboy
MTV Eesti mängis oma partii hästi ja jätkab. Pildil saates «MTV kuulsuste edetabel» osalenud Bonne ja Tommyboy Foto: MTV Eesti

MTV Eesti turundusjuhi Ingrid Kohtla sõnul jätkab raskustesse sattunud MTV Lietuva endiselt iseseisvana, ent MTV Latvija asemele tuleb spetsiaalselt Läti jaoks kohandatud MTV Lietuva versioon.

Nüüdsest Lätis nähtav MTV Leedu programm jätkab loomulikult Läti muusikavideote näitamist, samuti jätkuvad kanalil kohalikud kampaaniad ja kohalik reklaam.

«MTV Eestit ümberkorraldused ei puuduta, sest mullune käibekasv peaaegu 50 protsenti võrreldes 2007. aastaga ja edukad kampaaniad ning PR tagavad meie püsimise,» ütles Kohtla.

«Me üritame just pigem omasaadete ja kohalike kampaaniate osakaalu suurendada ja muidugi promoda häid Eesti artiste ja suruda nende videoid jõuliselt ka kanali mängukavva.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles