10 000-eurosest koosolekust Ida-Virumaa ringreisini: patendiamet korraldab riigi rahadega uhkeid üritusi (3)

Elu24
Copy
Patendiameti väljasõit Ida-Virumaale. Foto on illustratiivne.
Patendiameti väljasõit Ida-Virumaale. Foto on illustratiivne. Foto: Patendiamet / Virumaa Teataja / Eero Vabamägi / Shutterstock / Elu24 kollaaž

«Patendiameti jaoks pole tegemist erakordse sündmusega, sest kevadel peeti prallet Kõue mõisas,» märgib end Hamletiks nimetanud kodanik, lisades, et oktoobri alguses toimub ka ringreis Ida-Virumaale. Patendiameti kommunikatsioonijuht sõnas, et Kõue mõisas toimus patendiameti 104. aastapäeva pidulik koosolek, reingreisi puhul on aga tegemist töötajate motivatsiooniüritusega.

«Seoses jutuga sellest, kuidas avalikus sektoris enam midagi kärpida ei ole, tasub uurida, millega tegelevad ametnikud tööajal. Näiteks patendiamet alustab oktoobri esimest nädalat väljasõiduga Ida-Virumaale, kus terve päev möödub vaatamisväärsusi vaadates ja head-paremat sisse ajades. Ürituse maksab kinni muidugi tööandja ehk riik,» märkis Elu24 toimetusele vihje saatnud kaaskodanik, kes nimetas end Hamletiks.

Hamlet jagab toimetusega ka ürituse kutset, millest nähtub, et väljasõit algab Inju meemajast, sealt suundutakse edasi Kuremäe kloostrisse, lõunat süüakse aga Iisakus. Pärast seda viib ringreis ametnikud Alutaguse külastuskeskusesse, seejärel Peipsi järve promenaadile, koju sõidetakse aga läbi Rannapungerja ja Tudulinna.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles