VIDEO Milano moenädalat väisanud Tommy Cash langes «kostüümi» pärast kriitikalaviini alla: see on solvav!

Elu24
Copy
Tommy Cash külastas Pelgulinnas asuvat Ristikheina kohvikut
Tommy Cash külastas Pelgulinnas asuvat Ristikheina kohvikut Foto: Taavi Sepp

Eesti räppar Tommy Cash on varemgi enda moenädalate rõivavalikuga avalikkust šokeerinud. Nüüd aga leiavad mitmed, et räppar läks üle piiri.

TikTokis ja erinevates väljaannetes ringlevad videod Milano moenädalale saabunud Tallinnast pärit räpparist Tommy Cashist. Nimelt saabus räppar Dieseli moeshow'le riietades end kodutuks. Fännide sõnul on see aga kohatu ja solvav.

«Cash astus ühe sammu liiga kaugele, saabudes näitusele kodutuks riietatuna. Kotte täis ostukäruga astus Cash näituseruumi määrdunud riietes ja ühe kingaga, käes silt «Raha on kallis»,» kirjutab väljaanne Dazed. «See oli solvav ja häbiväärne kõigi asjaosaliste jaoks!»

Väljaandele kommenteeris muusik, et tema eesmärgiks oli väljendad kriitikat praeguste küüniliste moetrendide kohta. «Kodutus on endiselt tohutu probleem kogu maailmas ning isegi kõige jõukamates riikides, nagu Ameerika Ühendriigid, on märkimisväärne osa elanikkonnast hädas, et endale lubada elementaarseid vajadusi ja korralikke riideid. Moetööstus on omastanud nende kulunud, kottis riietuse, mis on tekitanud vastuolulise «kodutute šiki» stiili. Kodutute rõivavalikut eristab praktilisus, kättesaadavus, taskukohasus ja mugavus, samas kui need, kes võtavad omaks «kodutute šiki» välimuse, teevad seda edevuse ja staatuse pärast, investeerides sageli kallidesse esemetesse,» selgitas Cash väljaandele. 

@culted @$ just arrived at @Diesel SS24 … um…. #tommycash #tommycashofficial #fashionshow #dieselshow #dieselfashionshow #mfw #cultedmfw #fashion ♬ original sound - CULTED

«Kurb, et kodutute üle valja tehakse,» nendivad aga mitmed TikTokis ringlevate videote all. «Olen tema suur fänn, aga see on küll kohatu!» tõdeb üks. On ka neid, kes räppari «esinemises» midagi halba ei näe. «Balenciaga uus kollektsioon?» küsib üks naerdes. «Tommy ikka suudab üllatada! Legend,» nendib aga hoopis teine.

@ceromagazine Tommy Cash siempre haciendo la diferencia en la alfombra 😍 Ayer en el show de Diesel en el MFW. Síguenos: @theceromagazine. #milanfashionweek #milanfashionweek2023 #fashioninspo #tommycash #tommycashworld #dieselshow @$ ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

Tegu ei ole sugugi esimese korraga, kui maailmakuulus räppar on enda rõivavalikuga avalikkust šokeerinud.

Näiteks möödunud aastal püüdis Cash pilke Pariisi moenädalal, kui ta moemaja Loewe sõu ajal esireas istudes hoopistükkis kudus. Ka tänavusel Pariisi moenädalal jättis ta maailmakuulsad staarid haledalt varju. «Vabandust, et hiljaks jäin, magasin sisse!» kirjutas räppar Instagrami postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles