Prisma klient küsib: kas see tasub ennast ikka ära, et kauplus öö läbi lahti on?

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Sikupilli Prisma.
Sikupilli Prisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Prisma kliendis tekitab küsimusi kaupluse ööpäevaringne lahtiolek. «See tundub liialdusena ja kas tõesti käib öösel nii palju kliente, et öine lahtiolek tasub ennast ära?» küsib ta. Prisma sõnul jagub kliente piisavalt. «Oleme saanud palju positiivset tagasisidet kaupluste pikematele lahtiolekuaegadele ja võimalusele käia poes oste tegemas hajutatult,» ütleb kaupluseketi esindaja. 

«Käisin ühel hommikul Tartus Jõe Prismas ja kuulsin valjuhääldist reklaami sellest, kuidas Prisma on avatud seitse päeva nädalas ja veel ööläbi! Kas see pole mitte liialdus? Kas inimene peab ikka igal hetkel poodi saama?» küsib Prisma klient kriitiliselt. «Kas öösel kaupluse lahti hoidmine on tõesti kasumlik?» soovib ta teada ja juhib tähelepanu kallile elektrihinnale ning personalikulule. «Mõnedes riikides on kauplused üldse nädalavahetuseti kinni ja samuti pühadel. Meil siin aga alati avatud.»  

Sõbra Prisma Tartus.
Sõbra Prisma Tartus. Foto: Kristjan Teedema

Prisma selgitab: kauplustel jätkub kliente ka öösel 

Prisma Peremarketi kommunikatsiooni- ja vastutustundliku ettevõtluse juht Kristiina Tamberg ütleb, et nad on saanud klientidelt palju positiivset tagasisidet kaupluste pikematele lahtiolekuaegadele ja võimalusele käia poes oste tegemas hajutatult, mugavalt ja eri aegadel.

«Sellist võimalust väärtustavad näiteks eriti vahetustega tööl käivad inimesed ja sageli reisivad inimesed, aga ka pered ja samuti aktiivse elurütmiga noored inimesed,» avaldab Tamberg. «Peredes tuleb näiteks ette, et koolilaps avastab enne uinumist, et homseks on kooli uusi vildikaid tarvis või spordipäevaks vajalikud tennised on katki,» ütleb ta.

«Soovime Prismas ühelt poolt olla soodsaima ostukorvi pakkuja tarbijale ja samas olla kliendi jaoks olemas talle sobival ajal. Kõige rohkem kasutatakse öise ostlemise võimalust kuni kella kaheni öösel ning seejärel taas alates kella 5.30st hommikul.»

Sõbra Prisma.
Sõbra Prisma. Foto: Prisma

Prisma esindaja ütleb, et kõige populaarsemad kauplused öisel ajal on Sikupilli Prisma Tallinna lennujaama lähedal ja Vanalinna Prisma, mida armastavad eriti turistid.

«Külastajaid leidub kõigis ööpäev läbi lahti olevates kauplustes, lisaks eelnimetatutele ka Mustamäe ja Lasnamäe Prismas Tallinnas ja Sõbra Prismas Tartus.»

Ööpäev läbi on avatud neli Prisma hüpermarketit ja üks supermarket (Tallinna vanalinnas).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles