HINGELISED ÜLEELAMISED Arvo Hallik esitas Eesti Päevalehes ilmunud arvamusloo autorile 1500-eurose kahjunõude, mees tasus selle omast taskust (43)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Kaja Kallas ja Arvo Hallik.
Kaja Kallas ja Arvo Hallik. Foto: AP / Scanpix

Eesti Päevalehele idavedude skandaalist arvamusloo kirjutanud psühhiaater ja filosoof Valdar Parve sai peaministri abikaasa advokaadilt nõudekirja, milles küsiti 1500 euro suurust kahjutasu Hallikule «hingeliste üleelamiste» põhjustamise eest. Vandeadvokaat Ants Nõmperi sõnul sisaldas see summa nii varalise kui mittevaralise kahju hüvitamist.

17. septembril ilmus Eesti Päevalehe arvamusrubriigis Valdar Parve arvamuslugu pealkirjaga «Valdar Parve: idavedude skandaalis on suuremaid tõenäosusi kui see, et peaminister on loll», milles ta arutles, kust võis tulla Kaja Kallase 350 tuhat eurot, mille ta investeerimiseks oma abikaasale Arvo Hallikule laenas. 

Eesti Päevalehe erikorrespondendi Krister Parise hinnangul avaldas 75-aastane psühhiaater ja filosoof oma arvamuses «metafoorse kalambuuri, millest võis välja lugeda, nagu oleks Hallik variosanik Kaja Kallase firmas».

Kommentaarid (43)
Copy
Tagasi üles