Luisa Rõivas vihjas abikaasa sünnipäevaks tehtud postituses puhkenud skandaalile?

Elu24
Copy
Luisa Rõivas ja Taavi Rõivas.
Luisa Rõivas ja Taavi Rõivas. Foto: Konstantin Sednev

«Keskendu elus naeratusele, mitte pisaratele,» nendib riigikoguliige Luisa Rõivas ühismeediasse tehtud postituses, millega soovib õnne 26. septembril sünnipäeva tähistavale abikaasale. 

Täna, 26. septembril tähistab sünnipäeva hiljuti skandaali sattunud Taavi Rõivas. Ehkki Luisa ega Taavi ei ole pärast skandaalset TV3 pidu, kus endine peaminister Brigitte Susanne Hundiga käest kinni WC-kabiini läks ja teda tagumikule patsutas, ühtki kommentaari andnud, tegi Luisa abikaasa sünnipäeva puhul ühismeediasse postituse. Kas nende sõnade taga oli ka varjatud vihje puhkenud skandaalile? 

«Loe oma elus naeratusi, mitte pisaraid. Loe oma vanust sõprade, mitte aastate järgi! Palju õnne sünnipäevaks!» soovib ta Instagrami tehtud postituses, kus jagab ka armsaid perekonnafotosid. 

Alles hiljaaegu tähistas paar ka 6. pulma-aastapäeva. 

«Kuus aastat tagasi sõitsin ühe vinge autoga kirikusse, laulsin ühe ilusa laulu ägedale mehele, panin ühe tugeva sõrmuse sõrme, avasin ühe pudeli ja isegi kui keegi püüdis mind otse lavalt varastada, siis oli see mees piisavalt tugev, et mind endale krabada,» meenutas Luisa Instagramis jagades fotosid pulmapäevast.

Taavi ja Luisa abiellusid 2017. aastal, kuid koos on oldud juba 16 aastat. Paar tutvus 2007. aastal Leigo järvemuusika festivalil.

Taavi ja Luisa peres sirgub kolm last: Miina Rihanna, Herman ja pere noorim Uma Hermine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles