Alustame esmalt kõige olulisemaga – kuulujutt on suust suhu liikuv jutt, mis ei ole ilmtingimata tõene. Seda silmas pidades võtame kokku mitu kuud kuluaarides levitatud kuulujutu, mille peategelane on Eesti esiskandaalitar Brigitte Susanne Hunt ja mille keskele on vägisi tiritud muusik Tanel Padar.

Kolm kuud pärast Padarite maagilist pulmapidu jõudsid Elu24 lauale vihjed, et abielupaari pereidülli on raputamas suur tüli. Kuluaarides sahistavad anonüümsed vihjesaatjad koguni lahutusest. Põhjuseks Brigitte Susanne Hunt, kellega oli Tanel Padaril väidetavalt kaks nädalat enne oma pulmi afäär.

Tanel lükkas kohe kõik kuulujutud ja toimetusele saadetud vihjed ümber. «Mina olen sellega harjunud, aga minu abikaasa mitte. Tema ei saa aru, miks see kõik aset leiab. Miks inimesed kirjutavad talle õelaid sõnumeid ja miks me oleme sattunud sellise kiusamise ohvriks. Ma olen oma naisele olnud täiesti truu ning ükski nendest juttudest ei vasta tõele,» kinnitas Padar käsi südamel Elu24-le ja rõhutas, et oma kallist Laurenit ei ole ta mitte kunagi petnud.

Kommentaarid (4)
Copy