Brigita Antoni eksabikaasa väidab, et naine töötas stripiklubis: ma ei ole seal töötanud, mu eks on vaimuhaige! (2)

Copy
Brigita Anton, Aimar Anton.
Brigita Anton, Aimar Anton. Foto: Taavi Sepp / Facebook / Elu24 kollaaž

Ilusalongi omanik Brigita Anton läks eksabikaasast Aimar Antonist lahku juba ammu, kuid pinged ei paista vaibuvat ning paari tüli on jõudnud suisa sotsiaalmeediasse, kus Aimari stripiklubi leht end Brigita pildiga promob. «Jan Uuspõllu ekskallima Brigita Antoni tähelend sai just alguse meie juurest,» uhkustatakse postituses. 

Pressinõukogu tegi antud loo suhtes otsuse: https://elu24.postimees.ee/7885249/elu24-rikkus-head-ajakirjandustava

Ehkki Brigita Anton kogus meedias kuulsust suve alguses, mil ta viivuks Jan Uuspõlluga paar oli, siis vähe on teada naise minevikust. 

Selle aasta alguses kirjutas Eesti Ekspress, kuidas eksabikaasade Brigita ja Aimar Antoni omavaheline kiskumine läks lõpuks nii sõgedaks, et kohale tõttas politsei eriüksus ja üks korravalvur sai viga. 

Nüüd on taas kiskunud eksabikaasade tüli üpriski räpaseks ning esmaspäeval avaldas Tallinnas Viru ringil asuv striptiisiklubi The Score Facebookis nurjatu postituse: «Jan Uuspõllu ekskallima Brigita Antoni tähelend sai just alguse meie juurest, tule ja vaata ning vali meie kenade tantsijate hulgast järgmine staar!»

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Mis on Brigita seotus aga The Score ööklubiga? Nimelt on klubi omanik just tema eksabikaasa Aimar Anton ning väidetavalt just seal paar kohtuski. Lisaks värskele Facebooki postitusele leiab The Score'i lehelt veelgi ühe kolme aasta taguse pildi, kus ka Brigita poseerib. 

«Ta oli seal nn ettekandja, kes ka meestega koos vannis käis,» teab Elu24-le rääkida lähedane allikas. «Aga see [postitus] praegu on tema eksmehe kättemaks.»

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

«Ma ei ole seal kunagi töötanud,» ütleb Brigita Anton raudkindlalt ja lisab, et klubi kuulub tõepoolest tema eksabikaasale ja lapse isale. «Käisin 17-aastasena seal tööintervjuul, tahtsin ettekandjaks minna,» räägib Brigita, öeldes, et kohtas seal enda eksabikaasat ja tööle ta sinna ei läinudki. «Mu eks on lihtsalt vaimuhaige. Ei suuda leppida, et ma olen õnnelik ja laimab mind terved kaks lahusoldud aastat.»

Ülalolevat fotot, kus Brigita koos teiste tüdrukutega rahatähtedega poseerib, kommenteerib ta nii: «See on lihtsalt pilt, kui käisime eksabikaasa klubis peol. Ma pole seal kunagi töötanud, see on alatu laim!» Brigita kinnitab, et on seal klubis küll korduvalt pidutsenud, et töötanud ta seal enda sõnul kunagi ei ole.

«Ta üritab mind igal pool mustata ja mu elu põrguks teha,» kurtis Brigita tegelikult ka aasta alguses Eesti Ekspressis.

Miks Brigita eksabikaasa ja lapse isa taolise postituse siiski tegi? 

Uurides Aimar Antonilt, kas ta tegi postituse häid kavatsusi silmas pidades, vastab ta järgmiselt: «Lubasin selle reklaampostituse, kuna arvan, et klubides tantsivatel tüdrukutel pole midagi häbeneda, vaid uhkust tunda, sest neil on äge töö. Kõik, kes meie klubis on käinud, need peaksid teadma, et see on tore meelelahutus, nagu iga teinegi.»

Aimar Anton räägib, et Brigita «alustas minu klubis ja seal tutvusimegi». Ta täpsustab, et Brigitaga tutvus ta järgmiselt: naine soovis tantsijana klubis tööd ning tuli proovipäevale.

Enda stripiklubi eksabikaasa näoga promonud Aimaril jätkub tegelikult Brigita kohta ka kiidusõnu. «Olen selle eest tänulik, et oma abikaasa ja lapse emaga just nii tutvusin, meil olid koos väga toredad seitse aastat.»

 
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles