«Loll ei ole see kes küsib, vaid see kes maksab!»​​ Hundi skandaalne raamat kütab ühismeedias kirgi (4)

Elu24
Copy
Foto: Elu24 kollaaž/Kuvatõmmis/Remo Tõnismäe

«Legend Pelé raamat maksab sama palju kui BSH raamat soodukaga!» nendib näiteks üks ühismeedias, rääkides seltskonnatähe Brigitte Susanne Hundi peagi ilmuvast raamatust. 

Pühapäeval avati eelmüük Brigitte Susanne Hundi raamatule «Ärahellitatud printsess». Kiirelt jäi netirahva hambusse nii kirjatrüki krõbe hind kui raamatu esikaas.

«BSH ahvib Kim Kardashiani?» küsisid mitmed, juhtides tähelepanu sellele, et raamatu esikaane foto on üks-ühele koopia USA tõsielustaari Kim Kardashiani 2014. aasta fotost.

Loe pikemalt ja vaata fotot siit:

MÄNGUS MILJONID? 〉 BSH matkib oma raamatu kaanefotol Kim Kardashiani kõmulist šampanja-poosi

Kõlapinda pakub ühismeedias ka raamatu eest küsitav hind. Kui praegu saab seltskonnatähe raamatu soetada soodushinnaga 39,99 eurot, siis poelettidel tuleb selle eest välja käia täishind 49,99 eurot. 

«Mida s***a mis hind! Legend Pelé raamat maksab sama palju kui BSH raamat soodukaga!» nendib näiteks üks. Skandaalne raamat on ühismeedia igatahes kihama ajanud!

«Rahumaa ostab kõik raamatud ära,» nentis üks ühismeedias, vihjates nädalavahetusel puhkenud skandaalile, kui tuli ilmsiks, et ärimees Indrek Rahumaa soovib tutvuda Hundi raamatu ja filmi sisuga või vastasel juhul kaebab ta seltskonnatähe kohtusse. 

«See, et Indrek Rahumaa arvab, et ma räägin temast oma raamatus või filmis, on mulle arusaamatu,» nentis Hunt ja lisas: «Ja Indrek, ma loodan, et saame sinuga ikkagi ära leppida ja hea tahte märgiks saadan sulle selle raamatu, ma luban! Ma loodan, et me saame ära leppida, sest meie mitmetunnised ärivestlused omal ajal olid lihtsalt fantastilised!»

Hunt ei jäänud aga vastust võlgu ja sõnas, et kaebab Rahumaa hoopis ise kohtusse. «Otsustasime nüüd Hannaga (BSH mänedžer) hoopis ise tema vastu kohtusse minna, sest Indrek Rahumaa ütles nädalaid tagasi Hannale, et kui keegi temast veel räägib, siis sõdurid viivad samal õhtul ära...»

Loe pikemalt siit:

«Ma ei planeerinud seda skandaali.» Indrek Rahumaa läheb Brigitte Susanne Hundi vastu kohtusse?

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles