MEELEOLUKAS KLIPP «Tossu tuleb!» Tulises kokanduslahingus lähevad koos tütardega vastamisi Inga Lunge ja Ruslan Trochynskyi

Elu24
Copy

Heategevusliku viienda hooaja avasaates asuvad kokkama näitleja ja kirglik kalastaja Inga Lunge koos tütar Noraga ning laulja Ruslan Trochynskyi oma tütre Kirkega. Vaata klippi meeleolukaks kujunenud saatest!

Laupäeva õhtul panevad end saates «Minu emps on kõvem kokku kui sinu ema» proovile oma tütardega Inga Lunge ja Ruslan Trochynsky.

«Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» viiendal hooajal hakkavad heategevuse eesmärgil võidu kokkama armastatud Eesti meelelahutajad koos oma laste või vanematega.

Nagu varasematel hooaegadel, valmistavad oma pere retseptide järgi stuudioköögis süüa ainult lapsed ja vanemad panevad proovile oma tempoka juhendamisoskuse. Valmis roogadele annab hinnangu tippkokk ja selgitab välja võitja, kes saab annetada 500 eurot heategevuseks ning edasipääsu järgmisesse saatesse.

Avasaates selgub, et kui köögilahingus kohtuvad näitleja Inga Lunge ja muusik Ruslan Trochynskyi, osutub eestlase temperament ukrainlase omast kordades tulisemaks!

Vaata klippi meeleolukast saatest:

«Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» on eetris laupäeviti kell 19.30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles