NÄDALAPROGNOOS Saabuv täiskuu testib suhteid: kas isiklikud soovid ja partneri vajadused on tasakaalus?

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 25. september kuni 1. oktoober 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Reedel saabub täiskuu Jääras, kuid kuni selle päevani liiguvad Veenus ja Marss käsikäes ning toovad tähelepanu keskpunkti suhted. Täiskuu aga viib kulminatsiooni midagi seoses meie isikliku tahte ja ambitsiooniga, mis sai alguse juba aprillis.

Nüüd on küsimuses selles, kuivõrd oleme suutnud tasakaalustada oma isiklikku teed ja individuaalsust suhetega, mis meid teiste inimestega seovad. Samuti testib see aeg, kas oleme täitnud oma suhete arenguga seotud eesmärgid.

Täiskuu toob nähtavale tõehetked, mis hakkavad juhatama meid eelseisvasse varjutuste perioodi, mil elu saab uued käigud sisse. 

Loe ka: VEIDER AEG? 〉 Käes on aasta kõige retrograadsem periood: aja- ja reaalsustaju võivad muutuda ning kõige üle tuleb mõelda järele

Planeediseisud nädalapäevadel

Neljapäevaööl (täpne kell 01.29) viibib Merkuur kvinkunksis Chironiga, kuid võime juba kolmapäevaõhtul kogeda suhtlussituatsioonides ebamugavust: eneseväljendus on kuidagi konarlik või mõttelõng takerdunud. Tajume veidrat sisemist ebakindlust. See ei ole hea aeg, et olulisi asju kellegagi arutada või kokku leppida.

Reedel kell 12.57 algab täiskuu Jäära 6. kraadis, kuid nagu alati, tajuvad tundlikumad inimesed täiskuu kulmineerivat energiat juba paar päeva ette. Seekordne täiskuu võib tuua välja mingi otsuse suhetes või arengutsükli täitumise partnerluses.

Ent samal ajal toimub ka täpne Veenuse kvadraat Uraaniga, mis annab märku, et väärtused võivad kiiresti muutuda. Eriti on muutumises naisenergia - teemaks on justkui ka naise vabanemine või vabaks murdmine. Emotsionaalne kulminatsioon võib tuua kaasa eelistuste muutumise, eriti kui oma tegelikke soove on seni alla surutud.

Täiskuu kutsub looma tasakaalu: mida ma teen partnerluse või koostöö nimel ja mida tahan mina ise? 

Laupäeval viibib Merkuur trigoonis Uraaniga, värskendades meie meelt ja mõtteid. Suhtlemine on inspireeriv ja vaba ning avab uusi põnevaid vaatenurke. Seda päeva ei maksa üksinduses veeta. Ka spontaansed plaanid võivad tuua päris meeldivaid tulemusi. 

Pühapäeva hommikutundidel on Marss kvinkunksis Uraaniga, mis viitab, et tegevused ei suju kuigi voolavalt. On vaja teha pidevalt kohandusi ning muutuvaid olusid arvesse võtta. Kui iseenda ega teistega mõistev olla, ei tekita see seis suuri probleeme.

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kella 15.38 – kolmapäeval kella 03.18

Neljapäeval kella 23.57 – reedel kella 03.18

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles