KLIPP Púr Múdd tegi Taavi Rõivase ja Desiree Mummi intervjuust hoogsa remixi, BSH hüppas kommentaariumisse

Elu24
Copy
Púr Múdd
Púr Múdd Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

«Uus hitt!» kiidetakse ühismeedias Púr Múddi loodud remixi. Kommentaari on jätnud ka Brigitte Susanne, kes küsib: «Oota aga kui +1, kas ta võtab siis minu või Desiree või oma naise…?»

Jutud TV3 skandaalse sügishooaja peo ümber ei taha veel vaibuda. Kui laupäeval andis ansambel Põhja-Tallinn välja loo «Ha-ha-ha», mis on inspireeritud Brigitte Susanne Hundi ja Taavi Rõivase skandaalist, siis ühismeedias jagab enda muusikalist meistriteost ka Púr Múdd.

Nimelt tegi duo remixi Taavi Rõivase ja Desiree Mummi Õhtulehele antud intervjuust, kui viimased tantsuplatsil jalga keerutasid. «14.10 on listis Taavi +1 – teistele piletid Piletitasku lehelt,» naljatlevad nad Instagrami postitatud video juures, reklaamides enda järgmist ülesastumist Kultuurikatlas. 

«Te ikka suudate igast asjast midagi head välja võluda,» kiidavad mitmed muusikapala. Kommentaari on videoklipi alla jätnud ka Brigitte Susanne Hunt. «Oota aga kui +1, kas ta võtab siis minu või Desiree või oma naise…?» küsib Hunt.

 Vaata kõnealust klippi!

«Midagi kõlvatut ei olnud!»

Taavi Rõivasega lõbusalt õhtut nautinud näitleja ja laulja Desiree Mumm sõnas toimetusele, et pidu oli tõepoolest tore ja inimesed ülemeelikud. Mumm kinnitas, et tantsis tol õhtul nii Taavi kui Luisaga, ent midagi kõlvatut tema poolt ei olnud.

«Muusika oli vali, vast sellepärast seisime lähedal, et rääkida,» väidab Mumm. «Mingit kontakti otsimist mingi muu mõttega ei olnud.»

Ekspeaminister Taavi Rõivas ja BSH vupsasid koos WC-kabiini, Luisa jäi kurva näoga kõrvalt vaatama

Tegu ei ole sugugi esimese korraga, kui Púr Múdd on staaride väljaöeldu biidiks pööranud. Juulis, kui aasta meelelahutaja oli tülis sõbranna Kristina Pärtelpojaga, tegid nad muusikapala Brigitte Susanne Hundi legendaarsetest sõnadest. «Oleme alati tahtnud BSHga koos bändi teha,» naljatlesid nad TikToki postitatud video juures. 

Videos on näha, kuidas bändi poisid tantsivad Hundi sõnade järgi. «Aitäh, you are out of my life. I'm the real winner here (sa oled minu elust väljas, mina olen siin tõeline võitja – toim)!» 

Vaata kõnealust klippi SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles