BSH matkib oma raamatu kaanefotol Kim Kardashiani kõmulist šampanjapoosi, mida ütleb patendivolinik? (13)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Brigitte Susanne Hunt matkib oma raamatu esikaanel USA tõsielustaari Kim Kardashiani.
Brigitte Susanne Hunt matkib oma raamatu esikaanel USA tõsielustaari Kim Kardashiani. Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix / Konsantin Sednev / Kuvatõmmis BSH kodulehelt / Elu24 kollaaž

BSH ahvib Kim Kardashiani? Just see on küsimus, mis esmaspäeva hommikul mitmeid eestlasi vaevab. Põhjuseks Brigitte peagi ilmuva raamatu esikaas, mis on identne Kim Kardashiani 2014. aasta kõmulise fotoga. «Ilma nõusolekuta saab aga Brigitte Susanne Hundi raamatu kaanefotot käsitleda plagiaadina,» kommenteerib olukorda patendivolinik Almar Sehver.

«Võtan raamatus maski maha ja saad teada, kes on Brigitte Susanne Hunt tegelikult,» teatab skandaalne seltskonnastaar oma peagi ilmuva raamatu tutvustuses. Kuid praegu ei paku huvi see, mis peitub raamatu kaante vahel, vaid see, mis vaatab vastu raamatu kaanelt.

Brigitte on peagi ilmuvast raamatust «Ärahellitatud printsess» rääkinud juba mõnda aega, kuid raamatu eelmüügi avas seltskonnastaar alles skandaalirohke nädala lõpus. Oma ametlikul kodulehel müüki pandud raamat maksab soodushinnaga 39.99 eurot ja pannakse tellijatele teele alates 10. oktoobrist. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles