Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Põhja-Tallinna bänd oma uue loo menust: tundub, et Eesti rahval on tõesti siiralt kopp ees ühest eliit-staarist, kellele on kõik lubatud!

Copy
Põhja-Tallinn
Põhja-Tallinn Foto: Maksim Toome

Eesti üks tuntuim hip hop bänd Põhja-Tallinn tähistab sel aastal juba 16 koosoldud aastat. Hiljuti välja antud uus lugu on toonud aga menu, mida siiani teiste lugudega nii kiirelt olnud pole. «Ühe ööpäevaga tuli üle 60 000 vaatamise, kokku on lugu kuulatud 2200 tundi!» tõdeb bänd. Kas lugu on toonud ka juba mõne kaasuse? Pajatavad nad kohe ise!

Põhja-Tallinna bänd on tegutsenud alates 2007. aastast, see teeb ju kokku juba 16 aastat! Kuidas võrdleksite bändi ja ennast ajaga, kui alles alustasite?

Risto Vürst: «Tegelikult täitub meil igal aastal justkui kaks aastapäeva. Tänavu saab 16 aastat algupärasest koosseisust ning 11 aastat sellisest Põhja-Tallinnast, millisena publik meid täna tunneb. Alustasime Põhja-Tallinnaga aastal 2007.aastal, aga see ei sarnanenud kuidagi sellisele koosseisule nagu täna. Toona lõid kaasa 12 räpparit, kõik elasid siis Põhja-Tallinnas. Nendest kaheteistkümnest Pelgulinna räpparist on tänasel päeval avalikkuse jaoks tuntumad Genka, Metsakutsu, Starboy Bob ja tänasest koosseisust siis mina ja Jaanus. Sellisel kujul, kus meil on naislaulja, räpparid ja meid saadab live-bänd, on Põhja-Tallinn nüüdseks eksisteerinud 11 aastat.»

Tagasi üles