SKANDAALNE HOMMIKUSÖÖK BSH-lt torgata saanud Kristina Pärtelpoeg: vabandust Eesti Vabariik, mul oli kõht tühi

Sten Talivee
Copy
Kristina Pärtelpoeg.
Kristina Pärtelpoeg. Foto: Galina Deinega

Sünnipäevalaps Brigitte Susanne Hunt on otsustanud ette võtta endiste sõprade tegevuse sotsiaalmeedias. Täna hommikul ilmus seltskonnatähe kodulehe lisainfosse lause: «Aga ma ei ole nõus seisma ühegi hommikusöögihelveste kausi ees, kui need mulle päriselt ei meeldi. Ma ei ole marionett.» Teemat kommenteeris sisulooja Kristina Pärtelpoeg kelle hinnangul vihjab antud lausega BSH just nimelt tema endisele koostööle. «Vabandust Eesti Vabariik, mul oli kõht tühi,» jagab oma storys Pärtelpoeg.

Brigitte Susanne Hunt, kes on tänaseks asunud tegutsema oma isiklikul kodulehel, on lisanud oma lisainfosse koostööde tegemise kohta lause. Üks osa sellest on aga sisulooja Kristina Pärtelpoja hinnangul viide tema kunagisele koostööle populaarsete hommikusöögihelveste brändiga. 

Tõepoolest, Brigitte Susanne kodulehel on ta ise vastanud küsimusele «Soovid teha koostööd?» järgneva lausega: «Aga ma ei ole nõus seisma ühegi hommikusöögihelveste kausi ees, kui need mulle päriselt ei meeldi. Ma ei ole marionett.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles