DRAAMA JÄTKUB BSH kommenteerib Marju Kariniga tülli minemist: sa sõimasid mu sõbrannat koledaks (8)

Sten Talivee
Copy
Igava ilmumisega Brigitte Susanne Hunt juba pidulisi ei tüüta - särada see hulljulge naine päris kindlasti oskab! Sel korral kandis ta ehk isegi harjumatult avarat ja katvat kuldset komplekti, mis pärit Piret Kuresaare ateljeest, ning lukskuslikke disainerikingi, mille hind ületab 1000 eurot. Eks see avaram siluett oli teadlik valik - millest seltskonnas avalikult rääkida ja millest mitte, see võiks olla iga inimese õigus ja ilus naine olemine pole siin erand. TV 3 peo suur galerii
Igava ilmumisega Brigitte Susanne Hunt juba pidulisi ei tüüta - särada see hulljulge naine päris kindlasti oskab! Sel korral kandis ta ehk isegi harjumatult avarat ja katvat kuldset komplekti, mis pärit Piret Kuresaare ateljeest, ning lukskuslikke disainerikingi, mille hind ületab 1000 eurot. Eks see avaram siluett oli teadlik valik - millest seltskonnas avalikult rääkida ja millest mitte, see võiks olla iga inimese õigus ja ilus naine olemine pole siin erand. TV 3 peo suur galerii Foto: Kalev Lilleorg

Seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt, kes tähistab täna 28.sünnipäeva jagas sotsiaalmeedias kuvatõmmist vestlusest Marju Karini tütre Diana Tenistega. Ühtlasi jagas Brigitte oma arvamust Karini ja Tenistega tülli minemise osas: «Räägin sellest, miks on asjakohane nende kahe puhul just seda öelda.»

Brigitte Susanne Hunt, tänane sünnipäevalaps, ent samaaegselt draamade keskel pöörlev meelelahutaja on avanud suu ning kommenteerib esmakordselt tülli minemist Marju Karini ning tema tütrega. 

Kui veel mõne kuu eest viisid Hunt, Karin ja Teniste läbi koos vestlusõhtut, siis eile teatas ilusüstide kuninganna Marju Karin, et on lõigand Brigitte Susanne Hundi enda ning oma perekonna elust jäädavalt välja. Põhjuseks Hundi mõtlematu käitumine endise peaministri Taavi Rõiva suhtes.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles