INTRIGEERIV KLIPP Ühismeedias leviv video punasest märgistusest sõiduteel tekitab segadust. «See pole ju rattatee?» (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Punane riba keset maanteed.
Punane riba keset maanteed. Foto: Ekraanitõmmis videost.

Ühismeedias levivas videos väidetakse, et punasega tähistatud ribad keset sõiduteed on mõeldud jalgrataste jaoks. Nii mõnedki inimesed jäävad väidetut uskuma ning imestavad, kuidas see võimalik on. Teised aga saavad aru, et tegemist on naljaga. «See oligi pigem huumoriga tehtud klipp. Tekitas üksjagu intriigi ja poleemikat,» lausub video autor. Transpordiamet kinnitab, et tegemist pole rattateega, vaid punane märgistus on kasutusele võetud liiklusohutuse eesmärgil. 

Elu24 toimetusele saadeti vihje, kus juhiti tähelepanu Tallinnas keset sõiduteed olevatele punastele ribadele, mida vihje saatja pidas jalgratastele mõeldud teeks. «Tallinna punased kergliiklusteed ulatuvad isegi pealinna piiridest välja ja seda eriti ohtliku lahendusena, vähemalt nii üks Bentley juht arvab,» kirjutab vihje saatja viidates allolevale Facebooki videole.

«Leidsin vist Eesti kõige ohtlikuma ja napakama punase jalgratta tee,» öeldakse video juures. Videos räägib Bentley't juhtiv noormees tõsisel toonil sellest, kui absurdne lahendus on keset sõiduteed tehtud jalgrattatee.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles