«Ma näen su häält» külalisnõunik Tanja Mihhailova-Saar: loomulikult kodus diivani peal on lihtne otsustada ja arvata, aga...

Copy
«Ma näen su häält» külalisnõunik Tanja Mihhailova-Saar.
«Ma näen su häält» külalisnõunik Tanja Mihhailova-Saar. Foto: Mardo Männimägi

Sel pühapäeval astub Eesti vaadatuimas telesaates «Ma näen su häält» külalisnõunikuna üles lauljatar Tanja Mihhailova-Saar. «Siin saates on vajalik enesekindlus – kui see ei tule loomulikult, siis teeskle!» julgustab lauljatar. «Olen saadet mitmel korral vaadanud...aga kodus on lihtsam olla targem ja mõelda, et «ah, seda ma usun ja seda ma ei usu». Stuudios on kõik natuke teistsugune.»

Lauljatar ütleb, et kohtunikutoolid kui sellised on talle suhteliselt tuttavad. «Olen nii tantsu- kui laulusaadetes ju hinnanud, aga sellise kohtunikutooli peal olin esimest korda.»

Tanja tunnistab, et ta on teleri vahendusel saadet huviga jälginud ja õppinud tundmatute lauljate ja teesklejate käitumist ja mõtlemist analüüsima. «Loomulikult kodus diivani peal on lihtne otsustada ja arvata, aga stuudios on kõik natuke teistsugune, hakkad kahtlema igas oma arvamuses – kas ikka laulab või ei laula?» ütleb Tanja ja lisab, et kohtunikuroll oli tema jaoks väga väga põnev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles