Lugeja küsib: miks maandus Tallinnast Frankfurti väljunud lennuk hoopiski Nürnbergis?

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Lufthansa lennuk Tallinna lennujaama lähistel.
Lufthansa lennuk Tallinna lennujaama lähistel. Foto: Toomas Huik

Reede õhtul Tallinnast Frankfurti väljuma pidanud lennuk läks Frankfurdi asemel hoopiski Nürnbergi. «Reisijatele öeldi, et ilmaolud sihtkohas on halvad, kuid seda ei saa uskuda, sest teised lennud ju maandusid Frankfurdis,» ütleb vihje saatja. 

«Frankfurdi lennuk, mis väljus reede õhtul Tallinnast 40 minutit hiljem kui plaanitud, ei jõudnudki eile Frankfurti, vaid maandus hoopiski Nürnbergis,» ütleb Elu24 toimetusele vihje saatnud mees.  

«Mingil imelikul põhjusel suundus lennuk Nürnbergi, mitte Frankfurti. Reisijatele öeldi, et on halb ilm, aga vaatasin ise, et kõik teised lennud läksid Frankfurti. See info oli järelikult vale, et ilmastiku pärast ei saanud maanduda,» räägib mees, kelle tuttav kõnealusel lennul viibis ja pidi Frankfurdist edasi Luksemburgi lendama. «Minu tuttav veetis öö lennujaamas pingi peal ja sai alles varahommikuse lennuga Luksemburgi,» avaldab mees. «Tallinna lennujaamast vastust ei saanud selles osas, et miks lennuk teise sihtkohta läks, soovitati küsida Lufthansalt,» lisab ta. «Kahtlane ongi see, et ilmal Frankfurdis polnud häda midagi, sest teised lennud lendasid sinna,» leiab mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles