Kõmuline pidu lõppes Hundi jaoks telefonikaotusega. «See liigub pidevalt kuhugi, sellele ei vastata meelega»

Elu24
Copy
TV3 sügishooaja avapidu, Brigitte Susanne Hunt
TV3 sügishooaja avapidu, Brigitte Susanne Hunt Foto: Taavi Sepp

Brigitte Susanne Hunt annab ühismeedias teada, et kadunud on tema telefon ja palub abi selle leidmisel. «Telefon liigub pidevalt kuhugi ehk mul on alust arvata, et sellele ei vastata meelega,» ütleb Hunt. 

Neljapäeva õhtul toimus skandaalne TV3 pidu, kus osales ka Brigitte Susanne Hunt, kes pidutses varajaste hommikutundideni ja keerutas jalga ka endise peaministri Taavi Rõivasega.   

Reede lõunal jagas Hunt Facebookis oma jälgijatega postitust, et kaotas oma telefoni ja palub abi selle leidmisel.  

«Kallid sõbrad, mu telefon on kadunud ja oleme korduvalt sellele helistanud. Telefonile ei vastata, aku on laetud. Telefon liigub pidevalt kuhugi ehk mul on alust arvata, et sellele ei vastata meelega. Kas keegi oskab mind palun aidata?» kirjutab seltskonnastaar murelikult. 

Hundi postituse kommentaaridest selgub, et telefon võis jääda Bolti taksosse. Üks kommenteerijatest annab järgmist nõu: «Tund tagasi oli telefon seal, kus kaart tund tagasi näitab. Uuematel iPhone telefonidel on ka featuur, et kui ka telefon on väljas, siis BT sellegipoolest töötab ja teised lähedal asuvad iPhone telefonid jagavad selle kadunud telefoni asukohta. Ja seda jagatakse ka siis, kui su telefon on tühjaks saanud, sest kuigi telefon on «tühi», siis seesama BT madalal energiatarbel töötab ja annab majakana endast infot. Ole hea, märgi sel samal lehel «Lost Mode» ja kirjuta sinna kasvõi sõbra number, mis kuvatakse su telefoni ekraanil ja millele saab leidja helistada,» annab Mihkel nõu.

«Brixu, mine vaata, ehk jäi vetsu või uuri Taavi käest,» ütleb Hundile vastuseks blogija Mallukas.

Mallukas annab Hundile nõu telefoni leidmise osas.
Mallukas annab Hundile nõu telefoni leidmise osas. Foto: Ekraanitõmmis.

Pidu läks kohalviibinute sõnul tõepoolest väga meeleolukaks ja mitmete peol viibinute sõnul nähti Taavi Rõivast lähedaselt aega veetmas nii Brigitte Susanne Hundi kui ka Desiree Mummiga. Seda hoolimata sellest, et peol viibis ka Taavi Rõivase abikaasa Luisa Rõivas. 

KÕLAKAD 〉 «Pool Eestit ei usu sind!» Tuntud lauljatar manitses skandaalsel peol Brigitte Susanne Hunti?

TV3 pidu kestis kella viieni hommikul. Vaata fotodelt, kes peol osalesid: 

GALERII 〉 Üks kaunim kui teine! TV3 hooaja avapeole tuli kohale ohtralt säravaid staare

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles