Eleryn Tiit oma untsuläinud suhtest: lasin lahti inimesest, kellest hoolisin, et saada tagasi enda heaolu ja vabadus

Elu24
Copy
Eleryn Tiit.
Eleryn Tiit. Foto: Remo Tõnismäe

Reede hommikul tutvustas lauljatar Eleryn Tiit raadios MyHits oma uut singlit «Vastassuunas». Ühtlasi tuli juttu ka suhtest, mis teda seda lugu kirjutama inspireeris.

«Lasin lahti inimesest, kellest hoolisin, et saada enda heaolu ja vabadus tagasi. Päris ebamugav ja kõle teekond, aga sellega kaasneb samas mingi kirjeldamatu vabaduse tunne – lähed vastassuunas, et midagi uut ja värsket saaks juhtuda,» rääkis lauljatar avameelselt raadiosaates. «Sai tehtud kannapööre, mis oli lõppkokkuvõttes kõigile kasulik,» lisas Tiit.

Lauljatar nentis, et just õige hetke äratundmine ja muutuste ellu lubamine on oluline nii eraelus kui ka muusikas. «Muusikalises mõttes on tegelikult emotsioonid väga head, sest tihtipeale tekib tunne, et kirjutaks mõne laulu, aga ei ole millestki midagi kirjutada. Ma olen alati ise üritanud ikkagi kirjutada oma kogemusest,» sõnas ta. «Mulle meeldib võib-olla sisse panna mingisuguseid väikseid fragmente, kus ma saan aru, et see on täpselt see olukord või asi minevikust, mis juhtus.»

Eleryn Tiit EFTA gala laval.
Eleryn Tiit EFTA gala laval. Foto: Remo Tõnismäe

Reedel avalikustas Eleryn Tiit esimese singli novembris ilmuvalt debüütalbumilt «Vastassuunas». Loo autorid on lisaks Eleryn Tiidule Rahel Ollisaar, Sofia-Liis Liiv ja Aleksi Liski.

Kuula täispikka intervjuud: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles