Marika Vaarik vananemisest: mulle meeldib nii mõelda, et ma ei vaata palju peeglisse

Elu24
Copy
18.08.23, Tallinn. Endise teatri NO99 tuumik. Pildil Marika Vaarik. Foto: Kermo Benrot, Postimees
18.08.23, Tallinn. Endise teatri NO99 tuumik. Pildil Marika Vaarik. Foto: Kermo Benrot, Postimees Foto: Kermo Benrot

Armastatud näitleja ja «Kättemaksukontori» staar Marika Vaarik rääkis kultuurisaates «OP» oma rollist uues lavastuses ja sellest, kuidas ta endast palju nooremate näitlejatega nii hästi läbi saab.

Saatejuht Owe Petersell usutles kultuurisaates «OP» armastatud näitlejat Marika Vaarikut. Möödunud oktoobris oma 60. juubeliaastat tähistanud Vaarik jagab hetkel Lauri Lagle etenduses «Reisi metsa lõppu» lava endast palju nooremate näitlejatega.

«Ma loodan, et sa ei pane pahaks järgmist küsimust, aga suur osast sellest trupist on hoopis teine põlvkond. Kuidas see nii on läinud? Kuidas sa noortega nii hästi sinna ühte perekonda sobitud?» küsis Petersell imestunult.

«Sellepärast, et minul ei ole mingeid piire,» vastas Vaarik kiirelt läbi naeru. Ta jätkas mõtlikult: «Kui nemad teevad mulle pretensiooni, et aitab küll, siis ma pean ära minema. Aga siiani olen ma nendega koos seal ja ma ei, ma ei oska seda seletada.»

«Mulle meeldib nii mõelda, et ma ei vaata palju peeglisse sellega, kui vana ma olen, [...] et võimalikult palju eirata neid asju... igasuguseid soolisi, vanuselisi, usulisi probleeme. Neid täiesti eirata, see on minu jaoks see kõige coolim (lahedam – toim).» 

Petersell imestab ja küsib, kas see on üldse võimalik. 

«Ma arvan küll,» vastab Vaarik kindlameelselt, «ei tasuks oma füüsist ja oma iga kõike panna, ma olen nii ebakorrektne, et mul ei ole seda väärikust vananeda nii, et ma seda koguaeg tähele paneks. Ma ei panegi midagi tähele, keegi vist peab hakkama ütlema.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles