«Seda tuleks õlitada.» Marko Reikop pidi «Ringvaate» saates selgitusi jagama

Elu24
Copy
Saatejuht Marko Reikop «Ringvaate» saates.
Saatejuht Marko Reikop «Ringvaate» saates. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

Tegijal ikka juhtub ja nõnda pidi saatejuht Marko Reikop «Ringvaate» otseeetris selgitama kriiksuvat häält, mis tõsise intervjuu hetkeks katkestas.

Argipäeval eetris olev «Ringvaade» alustas neljapäeval oma saadet valitsuse järgmise eelarveaasta kärpeplaanide arutamisega. Stuudios oli külas Tallinna Lilleküla päästekomando meeskonnavanem Sten Lauriste ja Tallinna Reaalkooli õppealajuhataja Madis Somelar. 

Kohe intervjuu alguses, kui Lauriste rääkis sellest, mida ühe Tallinna komando sulgemine võib tähendada, oli aga eetris kuulda kriiksumist.

«Need mõned minutid võivad tähendada kellegi elu...» lõpetab Lauriste oma mõtte, kui mitmesekundiline kriiksumine üle telestuudio kõlab.

Reikop jätkab esmalt intervjuuga nagu midagi poleks juhtunud, kuid otsustab siis ümber. «Vot, sellist häält teeb meie kaamera statiiv,» selgitab Reikop, «kui te seda kriuksumist kuulete, siis...»

«Seda tuleks õlitada!» ütleb Reikop läbi naeru, «ma ei tea, kas operaatoril on õli kaasas, aga me lähme edasi õpetajate palgaga.»

Sarnast kriiksumist oli «Ringvaate» stuudios neljapäeva õhtul kuulda veelgi, kuid loodetavasti leitakse probleemile peagi lahendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles