KAKS KÄTT TASKUS Eestlastest maailmarändurid pühkisid kodumaa tolmu jalgadelt: mõtlesime vaadata, mis meist saab

Elu24
Copy
Eesti seiklejahinged Mauri ja Kadi, kes leidsid pärast aastaid maailmas ringi rändamist oma hingekodu Kanada Briti Columbia provintsist.
Eesti seiklejahinged Mauri ja Kadi, kes leidsid pärast aastaid maailmas ringi rändamist oma hingekodu Kanada Briti Columbia provintsist. Foto: Kanal 2

Kaks Eesti seiklejahinge Mauri ja Kadi pühkisid kaksteist aastat tagasi kodumaa tolmu jalgadelt ning rändasid ligi viis aastat maailmas ringi, et leida just neile meelepärane paik pesa punumiseks. «Alguses läksin mina sõbrannadega ees ära ja Mauri tuli mulle kõigest nelja kuu pärast juba järele,» meenutab Kadi saates «Roaldi retked». Nüüd on pere end sisse seadnud Kanadas. 

Sel nädalal läks «Roaldi retked» külla kahele Eesti seiklejahingele Maurile ja Kadile, kes leidsid pärast aastaid maailmas ringi rändamist oma hingekodu Kanada Briti Columbia provintsis.

«2011. aastal läksin mina sõbrannadega reisile ja Mauri jäi veel Eestisse, sest ma pidin aasta pärast kodumaale tagasi tulema, et siis vaadata, mis meist saab, kuna olime alles kohtunud,» meenutab punapäine Kadi saates. Ta lisab, et mees tuli talle juba kõigest nelja kuu pärast järele ja nii nad koos reisima hakkasidki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles