RETROKLÕPS Rosimannused tähistavad aastapäeva! «Ta on mind hoidnud, armastanud ja taltsutada püüdnud.» (1)

Elu24
Copy
Foto: Raigo Pajula/Postimees

«Ta on minuga hommikusse tantsinud ja hääle kähedaks laulnud. Ta on mind õnnelikuks teinud ja mulle tiivad andnud,» kirjutab abikaasaga 25. aastapäeva tähistav Keit Pentus-Rosimannus ühismeediasse tehtud südamlikus postituses.

«25 aastat tagasi, siis, kui iPhone'i asemel olid piiparid, uudised liikusid faksi, mitte sotsiaalmeedia kaudu ja Bolti app'i kasutamise asemel tuli südalinnast Nõmmele sõitmiseks seista Viru kõrval katkematu tuule käes marsat oodates, tuli ühel keskmisest pikemal septembrikuu ööl minu ellu see mees. Tuli ja jäi. Ja see on meil olnud sellest hetkest alates üks täiskiirusega sõit,» kirjutab Keit Pentus-Rosimannus ühismeedias, jagades nostalgilisi fotosid.

20. septembril tähistavad Keit Pentus ja Rain Rosimannus 25. aastapäeva.

«Ta on mind hoidnud ja armastanud ja taltsutada püüdnud. Ta on minuga koos mitme mere jagu soola ära söönud. Ta on minuga hommikusse tantsinud ja hääle kähedaks laulnud. Ta on mind õnnelikuks teinud ja mulle tiivad andnud. Ta on mu südamele kodu andnud,» kirjutab Pentus-Rosimannus. «On nii lõpmata palju, mille eest tänulik olla.»

25 aastat koos olnud paar tegi liidu ametlikuks 2012. aastal Tallinnas Jaani kirikus. 

9. augustil 2021 sündis Rosimannuste perre tütar, kellele pandi nimeks Iti Loretta. «Tere tulemast, kallis tütar!» jagas Pentus-Rosimannus õnnelikku uudist oma Instagrami kontol. «Meie pisike ime sündis eile lõuna ajal ja seda kõike ületavat õnnetunnet on tegelikult võimatu sõnadesse panna.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles