OTSID ELAMIST? Stilist Ženja Fokin otsib oma armsasse vanalinna korterisse üürilist: tasuta parkimiskoht su tõllale (1)

Elu24
Copy
Ženja Fokin
Ženja Fokin Foto: Konstantin Sednev

Stilist Ženja Fokin annab ühismeedia vahendusel teada, et otsib oma hubasesse vanalinna korterisse üürilist. «Teen missi valimised, et kodu leiaks õiged inimesed ja vastupidi! Win-win-olukord,» naljatab Fokin toimetusele.

Stilist Ženja Fokin annab oma hubase ning valgusküllase vanalinna korteri üürile. «Kahe eraldi magamistoaga korter vanalinna veerel ajaloolises F. Dostojevski majas,» seisab kinnisvaraportaali tehtud postituses. 

Fokini korteris on 86,1 ruutmeetrit ning see asub teisel korrusel. «Kodu on vaiksel ja ligipääsetaval tänaval koos suure kinnise hooviga, kus saab rahus nautida hommikukohvi, veini või sirutada naba,» kirjeldab ta. 

Uuelt üürnikult soovib stilist saada 750 eurot, millele lisanduvad kommunaalkulud.

Stilist kinnitab, et asukoht on niivõrd hea, et taksoarved võib julgelt minevikku jätta. «Vajadusel hoovis olemas ka TASUTA parkimiskoht su tõllale,» kirjutab ta, lisades, et naabreid on kortermajas vähe ning kõik on normaalsed. 

Vaata fotosid korterist siit

Uurisime stilistilt, kas ta tõesti leidis ainult mõne tunniga uued üürnikud. «Teen missi valimised, et kodu leiaks õiged inimesed ja vastupidi,» naljatab Fokin. 

Ta lisab, et link toimib veel suurepärastelt, pakkumine on jõus ning veel jõuavad kõik soovijad kandideerida. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles