Kunagise Tallinna ööklubi rajaja ja DJ suri ootamatult Tais (1)

Elu24
Copy

Kunagise Tallinna ööklubi Mishka rajaja ja DJ Janek Hepner lahkus meie seast ootamatult Tais Eesti aja järgi ööl vastu teisipäeva. Ta oli 45-aastane.

«Teatan suure kurbusega, et eile hilisõhtul Eesti aja järgi lahkus Tais ootamatult minu õepoeg Janek Hepner,» teatas eestlase sugulane ühismeedias. Teisipäeva hommikul tehtud postituses tõdeb Hepneri sugulane: «Kõik on juhtunud nii äkki, oleme kõik suures šokis...»

Postituses paluti abi: «Kui kellelgi on teadmisi või infot, kuidas me Janeki koju saaks tuua, palun anna mulle teada.» Mis täpselt juhtus, täpsustas Hepneri sugulane mitu tundi hiljem: «Janek kukkus eile hilisõhtul oma hotelli vannitoas kokku ja suri. Tüdruksõber kutsus küll kohe kiirabi, kuid midagi enam teha ei olnud.»

Hommikust kurba postitust jagasid ühismeedias paljud, kes Hepnerit lähemalt tundsid või teadsid.

 «Tundsime üksteist hästi ja töötasime meelelahutustööstuses pikka aega. Ta oli tõeliselt lahke, avatud ja usaldusväärne inimene. Ootamatu ja väga šokeeriv uudis,» tõdes üks Hepneri sõpradest Ilmar Konno Elu24-le.

Hepnerit tundis Konno juba Parlamendi ööklubi aegadest. Viimati nägid mehed üksteist 16. juulil Pärnus, kui mõlemad poseerisid koos kahe teise sõbraga ühisel pildil.

«Ma ei suuda siiani uskuda selle uudise õigsust...» nentis Konno kurvalt.

Pikaaegsete sõprade kohtumine Pärnus 2023. aasta suvel, mõned kuud hiljem lahkus meie seast ootamatult üks pildil olev sõber, DJ Janek Hepner (vasakult teine)
Pikaaegsete sõprade kohtumine Pärnus 2023. aasta suvel, mõned kuud hiljem lahkus meie seast ootamatult üks pildil olev sõber, DJ Janek Hepner (vasakult teine) Foto: Erakogu

Tallinnast pärit Hepner sündis 1978. aastal ja tegeles noorena jalgpalliga. Talle on pühendatud ka Vikipeedia lehekülg, kus märgitakse, et muuseas mängis ta Kiviõli FC Irbise meeskonnas.

Pärast põgusat jalgpallikarjääri suundus Hepner meelelahutusmaailma ja esines DJna mitmetes pealinna lokaalides. 2014. aastal avas Hepner Tallinnas ööklubi Mishka, mille esimest sünnipäeva tähistati koos Tanja Mihhailova-Saarega.

Mõned aastad hiljem võttis Hepner suuna Paldiskisse, kuhu hakkas rajama linna esimest ööklubi, vahendab Harju Elu. Öölokaal avati 20. mail 2016. Vähem kui kuu hiljem vahendas Harju Elu kohalike muret, et Paldiski esimene ööklubi on liiga lärmakas.

Nii Tallinnas kui Paldiskis asunud Mishka ööklubi on tänaseks suletud. 

Ühismeedia põhjal tegutses Hepner ööklubimaastikul ka viimastel aastatel. Alles sel suvel esines ta näiteks Pärnus Sunset Lounge'is. Vahel sattus Hepner ka baarileti taha.

Viimased kaks aastat elas Hepner Tais. «Elu on ilus,» nentis eestlane möödunud aasta veebruaris ja märkis, et naudib elu paradiisisaarel.

Nüüd soovivad lähedased Hepneri Taist koju tuua ja pakuvad sõpradele võimalust abiks olla. «Kuna tehti ettepanek, et sõbrad sooviks kah õla alla panna, siis otsustasime selle vastu võtta. Kuid kui juhtub, et siiski saame oma jõududega hakkama, siis kindlasti kanname toetajatele nende panuse tagasi. Aga peame praegu kõigeks ennast ette valmistama,» kirjutas Hepneri sugulane Facebookis.

«Oleme täna terve päeva asju ajanud ja infot otsinud, täname kõik nõu andjaid. Aitäh südamlike kaastundeavalduste eest! Praeguse info põhjal võib öelda, et kogu Janeki koju toomise protsess kujuneb üsna keeruliseks,» kirjutati postituses, «ja ka rahaliselt vist saab olema katsumus. Summad võivad kujuneda 10 000 kuni 20 000 ringis.»

Rohkem infot leiad siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles