Darren Aronofsky Noa laeva hakkab tüürima Russell Crowe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Russell Crowe
Näitleja Russell Crowe Foto: Leon Neal/AFP

Juba aasta aega on vähehaaval laekunud infokilde Darren Aronofsky uue projekti kohta, milleks on dramaatiline piibliloo ümberjutustus «Noa» («Noah»).

Ametlikku teadaannet on oodata lähitulevikus, kuid filmiajakirjandus teab juba rääkida, et lepingud on nüüdseks allkirjastatud, film sügisel kaamerate ette minemas – ning maailma kuulsaima laevniku rolli võtab enda kanda ei keegi muu kui Russell Crowe, kirjutab forumcinemas.ee.

Tegu on Aronofsky esimese filmiga peale ta Oscarile kandideerinud hitti «Must luik». «Noa» ühineb rea teiste piiblil põhinevate töösolevate projektidega, kust leiab näiteks ka Steven Spielbergi käe all valmiva versiooni Moosese loost.

«Noa lugu ja ta perekonna rännak on mulle lapsest peale liigutav ja inspireeriv tundunud,» ütles Aronofsky projekti arendades. «See eepiline lugu usust on elavdanud lugematute põlvkondade kujutlusvõimet. Ma loodan, et suudan kinolinal Noa kirge ja visadust edasi anda.»

Selle unistuste projekti nimel, millest pidi esialgse visiooni kohaselt tulema vähemalt 130 miljoni dollarise eelarvega üüratu fantaasiaeepos, loobus Aronofsky muuhulgas ka «The Wolverine'i» lavastamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles