NÄDALAPROGNOOS Fookus on suhetel ning nädalalõpp võib tuua südamehaava tervenemise

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 18. kuni 24. september 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Kuusirp taevas on tasapisi kasvamas ning sellega koos ka energia ning uued ettevõtmised. Noorkuu on kuutsüklis üks kergem aeg, mil uuritakse uue tsükli võimalusi ning vaadatakse ringi, end millegagi liiga tõsiselt sidumata. Tekib uusi ideid ja kontakte, mis julgustavad meid «pesast välja astuma».

Nädala esimeses pooles on meeleolu üsna unistav ning kontakt reaalsusega veidi hõre. Positiivses võtmes avaldub see romantiliste tunnete, loomingulise tuhina ja hinge ning südame avanemisena. Negatiivses võtmes võib sattuda mõne pettuse küüsi, illusiooni ohvriks või lihtsalt ignoreeritakse reaalsust. Ent mõni illusioon võib selles mõjus just ka paljastuda.

Nädala teisest poolest jõud üha taastub ning tekib suurem selgus ja enesekindlus - olulised sammud võiks jätta neljapäeva lähedusse. See-eest nädalalõpp kuulub suhetele - Veenus ja Marss aktiveeruvad läbi tervendaja Chironi, mis viitab, et suhetes saab tegeleda taas tundlike kohtadega ning haavu parandada. Samas aitab see seis läbi haavatavuse ka sügavamat lähedust luua ning paljud paarid võivad kogeda midagi erilist.

See nädalavahetus annab tulemuse suvel toimunud arengutele seoses suhete ja suhtemustritega. Nüüd peaks üks valukoht saama lahenduse või kuidagi paika loksuma. Tuleb arvestada, et kõik on sel nädalalõpul inimsuhetes hellemad, kuid selle võrra võib toimuda ka rohkem olulisi arenguid.

Loe ka: VEIDER AEG? 〉 Käes on aasta kõige retrograadsem periood: aja- ja reaalsustaju võivad muutuda ning kõige üle tuleb mõelda järele

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval on Päike opositsioonis Neptuuniga - see väga unistav, aga ka unelev energia, mille mõjus võime kergemini luua illusioone. Ent mõnikord aitab see seis just illusioone paljastada - selliseid, millesse me muul ajal uskusime. Päev võib olla emotsionaalne, kuna toob alateadvusest esile erinevaid tundeid ning see loob teatava filtri, läbi mille elu kogeme. Mõne jaoks on see tõeks saanud muinasjutt, teise jaoks jällegi košmaar.

Kuid seda aega saab kasutada positiivselt ära loomingulises ja spirituaalses tegevuses - kanalid on rohkem lahti, kui tavaliselt.

Neljapäeval viibib Päike trigoonis Pluutoga, tuues meid möödunud illusioonist ja unelevast meeleolust välja ning viies meid uuesti kontakti oma suure sisemise jõu ja väega. See on päev, et panna liikuma olulisi projekte, mida oleme seni planeerinud ja visualiseerinud. Siin on rohkem enesekindlust ja usku iseendasse - eriti, kui peab oma seisukohti ka teistele tõestama. Pluuto annab tugeva veenmisjõu ning lisab magnetilisust ja karismaatilisust. Lisaks on selles päevas kirge ja armastust elu vastu!

Laupäeval jõuab Veenus trigooni Chironiga ning see on kolmas ja viimane trigoon seeriast, mis algas Veenuse varjuperioodil (esimene oli 29. juunil, teine 14. augustil). Tegu on sügava südamehaava tervendamisega, mida teenis ka kogu Veenuse retrograad. Nüüd on selles küsimuses lõppvaatus - mingisugune lahenemine, valmisolek, settimine, tulemus.

See võis tähendada erinevate inimeste jaoks erinevaid asju - kas otsesed küsimused seoses suhtega, iseenda armastamisega, elust rõõmu tundmisega ja loomisega või hoopis pere-, kodu- ja rahaasjadega. 

Nüüd aga tuleb sellele protsessile viimane pai (selleks korraks).

Pühapäeval jõuab Marss opositsiooni Chironiga, tuues seoses naisenergia tervenemisega esile ka meesenergia haava. 

Nüüd toimub kulmineerumine teemas, mis sündis meie elus juuni keskpaiku aastal 2022, kui Marss tegi ühenduse Chironiga Jääras. See on haav, mis on seotud oma meheliku energia väljendamisega. Eriti puudutab see muidugi mehi - esile võib tulla kõik, milles mehi on süüdistatud, aga ka milles nad on ise oma mehelikku väge kuritarvitanud. Ent ka naised kogevad seda energiat läbi oma sisemise mehe - nende algatusvõime, tahtejõud, ambitsioonikus, võitlusvaim jne. See võib olla väga palju seotud allasurutd viha, aga ka oma tõelise tahte väljendamisega.

Nüüd hakkame nägema seda teemat uuest perspektiivist, nii et see protsess jõuab teatud küpsuseni. Meis tekib arusaamine, millel on tervendav potentsiaal. Ent see võib nõuda veel lõplikku lihvi ja tegu. Võimalik, et tuleb konflikt, vihapurse või ka seksuaalne kogemus, mis seekord paneb nägema ja kogema olukorda partneri perspektiivist - see on korraga valus ja tervendav.

Taevaseise avab Margit Korbe
Taevaseise avab Margit Korbe Foto: Erakogu

Tasub veel märkida, et kuigi see aspekt päris täpseks ei lähe, sest üha kiirenev Veenus kiirustab aspektist välja, siis sellegipoolest sel nädalal liiguvad Veenus ja Marss peaaegu täpses sekstiilis - siin toimub mingisugune lepitamine, mõistmine ja sõbrunemine nais- ja meesenergia vahel. Püütakse toimida üheskoos ja leida harmooniat ning see kombinatsioon võib mõjuda väga stimuleerivalt.

Kuid Veenus muutub kannatamatuks ja kiirustab sellest seisust välja - tegelikult asub ta Marsist tagapool (retrograadse liikumise ajal jäi taha), sõbralikus kauguses, kuid hakkab nüüd üha enam Marsile lähenema, et jõuda uuesti ühendusse, mis toimub 22. veebruaril 2024. Siis võivad toimuda suured protsessid ja muutused teemal «sõda ja rahu» nii isiklikes kui ka globaalsetes suhetes. Paarisuhetes toimub siis oluline energeetiline uus algus.

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval kella 13.21 – 17.06

Reedel kella 22.31–23.21

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles