Pikalt tööd otsinud Maire Aunaste uues ametis: saan teha seda, mis mulle kõige paremini sobib (7)

Raadio Elmar
Copy
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Liis Treimann

Telesaatejuht, ajakirjanik ja endine riigikogulane Maire Aunaste on vastu võtnud uue väljakutse ja tervitab raadiokuulajaid nädal aega Elmari hommikuprogrammis.

«Raadio on mõeldud informatsiooni edastamiseks ja meelelahutuse pakkumiseks. Saan teha seda, mis mulle kõige paremini sobib – rääkida,» sõnab Aunaste ja loodab tekitada kuulajates oma kohalolekuga positiivseid võnkeid.

Tuntud telenäo sõnul on ta enda teemade fookust muutnud ega soovi süveneda päevapoliitikasse või lahata keerulisi maailmavaatelisi küsimusi. Selle asemel proovib ta keskenduda sellele, kuidas muuta saade nauditavaks ja meelelahutuslikuks, tuues esile kõige parema muusika ning lõbusad ja kaasahaaravad vestlused.

Rääkides raadiotööst, nentis Aunaste, et muusika on tema jaoks erilisel kohal ja ta nimetab seda isegi oma õnne allikaks. «Isegi kui ma enam ei suuda kõndida, kui ma suudan ainult ühte kätt liigutada, teeb mind õnnelikuks ainult muusika,» räägib ta.

Maire Aunaste töötas varem riigikogus
Maire Aunaste töötas varem riigikogus Foto: Liis Treimann/Postimees

Septembris tervitavad raadio Elmar hommikuprogrammis ärkajaid tuntud ja vaimukad külalissaatejuhid. Põhitegijate Tiiu Sommeri ja Lauri Hermanni kõrval on juba kuulajaid rõõmustanud Mihkel Raud ja Anne Veesaar. Külalissaatejuhtidega Elmari hommikuprogramm on eetris tööpäevadel kella kuuest kümneni.

Pühib kodumaa tolmu jalgadelt

Tänavu aprillis rääkis Aunaste saates «Hommik Anuga», et kolib oktoobrist Portugali elama. «Hakkan seal elama sünges üksinduses, mäe otsast vaatan alla, ühtegi sõna portugali keelt ei oska ja igavus tapab mind,» ütles Aunaste. Küll aga möönis ta, et jätkab vabakutselise ajakirjanikuna. «Ma ei taha korrata seda labast lauset, et tahaks võileiva peale ikka vorsti ka saada. Ma ei söö vorsti, aga mulle meeldib, kui mul on natuke raha ka,» sõnas Aunaste, tunnistades, et pensionist ära ei ela.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles