BLOGI JA GALERII «Ma ei saa aru, kuidas ta nii kaugele jõudis!» Häälesaate Jahimees šokeeris kõiki

Copy

Muusikaline telesõu «Ma näen su häält» asub särava Piret Laose juhtimisel taas esitlema andekaid lauljaid ja veelgi andekamaid teesklejaid. Esimeses saates üllatas kõiki Jahimees ning arvajad Kadi ja Marko said minna koju 2023 euro võrra rikkamatena.

Osaliste seast tuleb arvajapaaril kuue vooru jooksul kõrvaldada halvad vokalistid ehk teesklejad, ilma et oleks kuulnud neid kunagi laulmas. Saate lõpus esitab viimaseks jäänud tundmatu muusikust külalisnõunikuga dueti ja selgub kogu tõde: kas 2023 euro suuruse auhinnarahaga läheb koju osav teeskleja või nutikad arvajad.

Keeruliste otsuste tegemisel on abiks vaid vihjed ja näitlejatest ning muusikutest koosnev nõunike kogu, kuhu sel hooajal kuuluvad Evelin Võigemast, Grete Kuld, Mart Juur, Andrei Zevakin, Estoni Kohver ja uue tulijana noor näitleja Franz Malmsten. Igas saates võtab nõunike paneelis koha sisse ka üks tuntud Eesti laulja, kes saate lõpus viimase tundmatuga duetti laulab. Sel hooajal külastavad telesõud Alika Milova, Stig Rästa, Merlyn Uusküla, Liis Lemsalu, Tanja Mihhailova-Saar jt.

Tagasi üles