TERE TULEMAST! Neeruti mõisa omaniku tütar Stina tõi ilmale esiklapse

Elu24
Copy
Stina Ild koos abikaasaga
Stina Ild koos abikaasaga Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Neeruti mõisa omaniku Ander Ildi tütar Stina Ild-Suurpere teatab ühismeedias, et tema ja abikaasa Geir-Kristjani perre sündis tütar.

«Meie Elly Grace,» postitas naine Facebooki koos pildiga, kuidas värske ilmakodanik isa rinnal õndsalt magab. Pisike Elly Grace saabus siia ilma 15. septembril kell 13.05. 

2021. aasta detsembris kirjutasime, et Neeruti mõisa omaniku tütar Stina Ild sai sõrme kihlasõrmuse. Stina ja Geir-Kristjan kihlusid 11. detsembril, Tallinna vanalinnas asuva uisuväljaku juures. «Olen heas mõttes šokis veel!» tõdes ta järgmisel päeval Elu24-le. «See tuli väga suure üllatusena. Oli väga tore õhtu koos kallite sõpradega, kellega käisime üheskoos jõuluturul ja siis tuli abieluettepanek. Imeline lõpp päevale.»

30. juulil 2022 peeti Neeruti mõisas aga uhke pulmapidu. Lisaks muinasjutulistele fotodele jagas Stina Instagrami loos, et pulmas astus muusikalise vahepalaga üles ka Hannah Ild.

Stina isa Ander Ild ostis koos lauljast abikaasa Hannahiga Lääne-Virumaal Kadrina vallas asuva mõisa 2004. aastal. 2018. aasta veebruaris sündis paari esimene ühine laps, kes sai nimeks Elisabeth Emmy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles