KOSMILINE SOBIVUS Merit Raju ja Tauri Vahesaar võivad kogeda tõelist hingesugulust: seda toetavad ka planeedid

Merit Raju ja Tauri Vahesaar Foto: RUUDU RAHUMARU
Margit Korbe
, astroloog
Copy

❤️ Merit Raju ja Tauri Vahesaar kirjeldavad oma armastust kui püha suhet.

❤️ Kuidas kirjeldavad nendevahelist sidet aga planeedid?

❤️ Mis näitab, et tegu võib olla püha suhtega?

Joogaõpetaja ja elustiiliettevõtja Merit Raju ning tema abikaasa, slackline’i maailmameistri Tauri Vahesaare sulest ilmub peagi raamat «Püha armastus». Kas ka taevaseisud peegeldavad nende hingesugulust?

Selleks teeme sünastriat ehk võrdleme kummagi sünnikaarti, mis näitab, kuidas nad teineteisele mõjuvad ja mida üksteises esile toovad. Planeedid küll ühtegi suhet ei loo ega lõhu, kuid võivad aidata selgitada, mis energeetilisel tasandil inimeste vahel toimub.

Maagiline hingelise sideme seis

Tauri Päike Amburis jääb ühendusse Meriti Neptuuniga ning see võib tuua nende vahele piiramatult muinasjutulisi ja romantilisi kogemusi. Neptuun valitseb meie unistusi ja unenägusid, on seotud kõige hingelise ja spirituaalsega, kuid paraku mõnikord ka illusioonidega. Siiski, kahe inimese vahel loob see planeet potentsiaali olla otsekontaktis oma partneri hingega. Siin on tingimusteta armastus.

Kui Päike on ühenduses Neptuuniga, võib kumbki kogeda, et on leidnud oma hingesugulase – kellegi, kelle pilku ja lähedusse võib sulada, ning koos olles tekib nende ümber oma maagiline maailm. Kuna see seis on äärmiselt roosiline ja idealistlik, tuleb püüda ise jalad maas hoida.

Tauri näeb Meritis kergusega oma ideaalnaist ning Merit näeb Tauris eredat valgust, mis täidab tema elu soojuse ja säraga. Teineteisele andestada on alati lihtne. Nad on ka üksteisele spirituaalseks inspiratsiooniks.

Armastus, mis tervendab südamehaava

Meriti Veenus Neitsis jääb ühendusse Tauri Chironiga. See on väga eriline kombinatsioon kahe inimese vahel, mis räägib tõelisest armastusest. Sellisest, mis suudab tervendada väga sügava südamehaava ning tekitada tunde, et viimaks ometi on mu ellu saabunud see puudunud lüli, mida olen oodanud kõik see aeg. «See on tema.»

Veenuse-Chironi ühendusel on võime avada südant nii sügavalt, nagu see enne veel avanenud pole. See kogemus võib olla ka valus: südame paisudes ja avanedes kogetakse rebenemisvalusid, kuid see valu muutub samas ka naudinguks, sest seest pääseb välja uskumatult palju armastust.

Samuti võib see seis mingil hetkel avada varasemaid südamehaavasid. See on osa tervenemisprotsessist. Isegi, kui sellise seisuga inimeste tee peaks minema lahku, jäävad nad alati teineteise südamesse. Üldiselt aga hoiab selline armastus inimesi kaua aega koos.

See kogemus valgub kummalegi poole, kuid Merit võib kogeda siin ka mingisugust sügavat tervenemist selles, kuidas ta tunneb end naisena (tema Veenus). Meriti armastus aga aitab Tauril tuua leevendust ühele väga tundlikule kohale (tema Chiron) hinges. Selle naise armastust kogedes läheb miski temas niimoodi paika, et ta võib olla siin elus veelgi ehedamalt tema ise.

«Oled minu terav peegeldus»

Järgmiseks tuleb välja väga huvitav peegeldus Meriti ja Tauri vahel. Nimelt Meriti Veenus ja Marss on mõlemad Neitsis, jäädes vastavalt kvadraati Tauri Veenuse ja Marsiga Amburis (Veenus Veenusega, Marss Marsiga). Marsid on lausa ülitäpses kvadraadis.

Veenus ja Marss on suhteplaneedid, mis on eriti olulised lähedastes romantilistes ja intiimsetes suhetes. Kummalgi on Veenus ja Marss muutliku modaalsusega tähemärgis, kuid erinevas elemendis: Meritil maaelemendis ning Tauril tuleelemendis. See loob tegelikult tugeva emotsionaalse ja füüsilise sideme nende vahel. Veenuse ja Marsi allhoovused on samad, kuid nad väljendavad neid erinevalt: Merit toob sisse maanduse, Tauri toob sisse sädemed.

Vahemärkusena võib öelda, et pole ime, et Taurist on saanud tulega žongleeriv slackline’i maailmameister – tema sünnikaardis on neli planeeti (Päike, Merkuur, Veenus ja Marss) ning Kuu Põhjasõlm muutlikus tulemärgis Amburis! Tema kaart vääriks eraldi artiklit.

Armastuses ja kires peegeldavad Merit ja Tauri teineteist lausa teravalt, kuid samas lihvivad nad koos olles neid teravaid nurki. Siin on väga palju energiat, mis ei lase igavusel nende vahel kunagi tekkida. Siin toimub pidev hõõrdumine selle sõna positiivses tähenduses, sest sellest sünnib sädemeid.

Karmaline ülesanne on seotud pühendumise ja vastutuse võtmisega

Meriti Saturn jääb kvadraati Tauri kuusõlmedega ehk asub mehe karmasõlmede keskpunktil. Meriti osalemine Tauri elus meenutab talle hingetasandil, et nende vahel on üks «tegemata jäänud samm» eelmistest eludest. See samm on seotud ühise vastutuse võtmise, suhte tsementeerimise ning pühendumisega.

Kui nad seda seekord teevad, on siin võimalik täita oma karmalist teekonda ning liikuda edasi. Väga tihti leiab sellist seisu just pikaajalistest paarisuhetest. Mõlemad tunnevad, et mingil kõrgemal põhjusel on vajalik, et nad oma elud kokku seoksid.

Põlvkondlike erinevuste ühendamine

Meriti ja Tauri vanusevahe on viisteist aastat, mistõttu nende Saturnid jäävad vastandmärkidesse ja ka opositsiooni aspekti. See seis viitab, et nende vahel tulevad küll esile põlvkondlikud erinevused, kuid see side võimaldab neid erinevusi ühendada, nii et sünnib midagi hoopis uut.

Kumbki saab partneri kaudu iseenda ja ka oma elu hoopis teistmoodi tunnetuse. Mõnikord võib see seis tuua suuri väljakutseid väljastpoolt nende suhet ning nad peavad nendega koos silmitsi seisma, kuid see kogemus on ka väga arendav. Nad avastavad, et saavad teineteisele toetuda nii, nagu ei kellelegi teisele.

Mõlemad tervendavad läbi keha

Meriti ja Tauri Chironid on omavahel trigoonis maamärkides. See näitab, et nende viis ennast ja teisi tervendada on omavahel tugevas harmoonias ning nad võiksid teha seda isegi koos. Kummagi jaoks käib tervendamine maaelemendi ehk eelkõige keha ja füüsiliste praktikate kaudu. See on nende elus veel üks toetav ja siduv joon.

Kokkuvõtteks

Meriti ja Tauri sobivus ei ole olemuselt just kõige traditsioonilisem, kuid siin on olemas tugevad hingelised ja tervendavad aspektid. Päikese-Neptuuni ühendus ning Veenuse-Chironi ühendus, sattudes piisavalt vaimselt küpsete inimeste vahele, võivad viidata küll pühale suhtele. Veenuse-Marsi vastastikune seotus näitab, et mees- ja naisenergia on siin tugevasti läbi põimunud. 

Kahtlemata on tegu paariga, kes poleks saanud teineteisest tuimalt mööda minna: siin on selleks liiga tugevad ühendused ning pulbitsev energia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles