VIDEO Närvis autojuht rammis parkimiskorraldajat, et trahvist pääseda (3)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Foto: Pilt videost

«Autojuht keeldus trahvi maksmast, sõimas neid, viskas neile trahvi näkku ja üritas selle nende auto aknale panna, lõhkus ära ka kruusi ning kõige lõpuks sõitis parkimiskorraldajale otsa, endal väike laps autos,» kirjeldab ITK ees pealt näinud rüselust autojuhi ja parkimiskorraldaja vahel, mis lõppes viimase rammimisega. Vaata uskumatut videot otse sündmuspaigalt!

Elu24 toimetusele laekus video, kus Ida-Tallinna Keskhaigla parklas toimus vaidlus parkimiskorraldaja autojuhi vahel, kes keeldus parkimistrahvi maksmast. Intsident lõppes parkimiskorraldaja rammimisega ning sündmuskohalt põgenemisega.

Sündmust pealt näinud kodaniku sõnul sai autojuht trahvi, sest tal ei olnud parkimiskella ega muudmoodi registreeritud parkimine. «Juht oli auto kõrval, karjus parkimiskorraldajate peale (noorem mees ja vanem naine), kes teda rahulikult kuulasid. Juht käis aeg-ajalt autos istumas ja hinge tõmbamas, siis tuli jälle välja ja hakkas uuesti möirgama. Ütles, et nad «pistaks p***e endale selle trahvi», kutsus neid idiootideks, debiilikuteks, jobudeks. Viskas trahvi parkimiskorraldajale näkku ja karjus umbes, et «t*ra sa tuled mulle trahvi tegema» ja üritas siis trahvi nende auto aknale panna,» kirjeldab ta juhtunut.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles