KÄTŠ BUSSIJAAMAS! Viljandi bussijaamas läks madinaks, osa sai ka vahele läinud bussijuht

Elu24
Copy
Foto: Kollaaž/Kuvatõmmised

TikToki platvormil levib video Viljandi bussijaamas tekkinud kaklusest. Kui esialgu lahendasid erimeelsusi kaks kodanikku, siis ühel hetkel sekkus ka bussijuht. «Ooteplatvormil suitsetanud isik lõi teda korrale kutsuma tulnud meest nii, et ta kukkus bussi nina ette. Seda kõike jälgis meie bussijuht bussi roolist läbi klaasi,» räägib Viljandi ühistranspordikeskuse esindaja.

Viljandi ühistranspordikeskuse juhatuse liige Kaupo Kase selgitas, et konflikt tekkis esialgu kahe bussijaamas olnud isiku vahel. «Ooteplatvormil seisis pikem mees ja suitsetas. Lühem vene keelt rääkiv mees läks pikemat korrale kutsuma ja palus suitsetamise selleks mitte ette nähtud kohas lõpetada,» väidab Kase.

Seepeale olevat läinud sõneluseks. Ei tulnud kaua oodata, kui käiku lasti ka rusikad.

Kähmlus bussijaamas.
Kähmlus bussijaamas. Foto: Kuvatõmmis Tiktokist.

«Ooteplatvormil suitsetanud isik lõi teda korrale kutsuma tulnud meest nii, et ta kukkus bussi nina ette. Seda kõike jälgis meie bussijuht bussi roolist läbi klaasi,» nendib Kase. «Peale mehe pikali löömist ja nähes, et keegi vahele ei astu, puudus kohalik turvateenistuse kontroll, pani bussijuht bussi seisupidurile ja sekkus ausa kodanikuna.»

Vahele astunud bussijuht langes aga rünnaku osaliseks. Küll aga ei hoidnud ta ka ise end tagasi.

Kähmlus bussijaamas.
Kähmlus bussijaamas. Foto: Kuvatõmmis TikTokist

«Nagu ka videost näha on, ründas pikem mees rusikatega ka vahele astunud bussijuhti. Bussijuht tõrjus meest kannatajast eemale, et lahendada rahumeelselt situatsioon,» väidab Kase. Viimase sõnul olevat noormees ka bussijuhti ähvardanud. «Ta jätkuvalt ründas verbaalselt bussijuhti ähvardades ta üles leida ja arved klaarida.»

PPA pressiesindaja Ragne Keisk kommenteeris, et kui politseipatrull kohale jõudis, olid tüli osapooltest kaks juba lahkunud. Küll aga sõnab Keisk, et bussijaamas olnud mehel kellegi suhtes pretensioone ei olnud. «Väidetavalt oli tüli alguse saanud bussis, kui kaks reisijat omavahel riidu läksid. Neid läks lahutama bussijuht, kes ka kähmlusesse sattus,» kommenteerib ta. 

Vaata TikTokis ringlevat klippi: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles