VIDEO Clicherik & Mäx ning Traffic tegid uue loo armastatud publikulemmikust «Kesköödisko»

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Clicherik & Mäx heitsid Trafficu poistega ühte ja tulid välja hittiga «Kesköödisko».
Clicherik & Mäx heitsid Trafficu poistega ühte ja tulid välja hittiga «Kesköödisko». Foto: SME Baltics

Täna, 15. septembril saab suvi ametlikku pikenduse, sest ilmus uusversioon armastatud Trafficu loost «Kesköödisko», mis sai uue vormi koostöös räpiduoga Clicherik & Mäx. Muusikavideo filmiti Kernu mõisas ning selles lööb kaasa ka «seksikas emme» Triin Luhats. Vaata videot!

Juba aastal 2008 kui Clicherik & Mäx olid veel 7-aastased, tampisid Trafficu poisid oma DC ketsidega Eesti kultuuriruumi väga sügava jälje enda armastatud hittiga «Kesköödisko». Aastal 2023 leiti kollektiivselt, et Clicherik & Mäx peaksid sellele oma vaatevinkli lisama.

«Tegelikult sai kõik alguse sellest kui Joonas Mattias Sarapuu ansamblist Traffic mulle ootamatult kirjutas, et neil on vot selline idee ja kas oleksime teemas,» täpsustab Mäx.

Silver Laas Trafficust lisab: «Suhtlus poistega oli eriti tore ja vahetu, väga palju teineteise mõistmist ja kokkuvõttes lahe koostöö. Originaaliga on päris palju ühist, aga ütleme nii, et lugu on siis saanud kerge värskenduse. Kõik on ka nullist uuesti sisse tehtud ja mina olen tulemusega rahul!»

15. septembril tähistatakse klubis Studio loo väljatulekut reliisipeoga, kus puldi tagant leiab mälupulkadega asjaosalised ning nende sõbrad. Fännidel on võimalus vaadata oma silmaga, kuidas Clicherik & Mäx ning Traffic oma diskokerad letti laovad ning terve öö tantsupõrandat kuumas hoiavad.

Clicheriku & Mäxi 20. oktoobril ilmuva debüütalbumi «PAKSUD» albumi presentatsioon toimub 24. novembril Helitehases.

Triin Luhats sai «Kesköödisko» muusikavideos emme rolli.
Triin Luhats sai «Kesköödisko» muusikavideos emme rolli. Foto: SME Baltics
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles