VIDEOREPORTAAŽ «Sain ühest ampsust šokolaadi üledoosi!» Duo Media glamuursel sügispeol sai nautida Michelini tärni väärilisi maitseelamusi

Copy
Duo Media sügishooaja tutvustus Apollo Ülemiste kinos
Duo Media sügishooaja tutvustus Apollo Ülemiste kinos Foto: Eero Vabamägi

Ülemiste keskuse Apollo kinos toimus täna Duo Media telekanalite ja raadiojaamade sügishooaja avaüritus «Pihel & Pihel», kus astusid üles kaks tuntud Pihelit. Kui Duo Media Networksi juhatuse esimees Jüri Pihel tegi ülevaate alanud tele- ja raadiosügisest, siis tuntud tippkokk Peeter Pihel pakkus külalistele Michelini tärni väärilisi maitseelamusi. Vaata videost, kuidas glamuurne pidu möödus!

Duo Media Networksi telekanalite ja raadiojaamade sügishooaeg kogub jõudsalt hoogu ning uusi ja põnevaid saateid lisandub iga päev. Selle tähistamiseks kogunesid oma ala tipptegijad 14. septembril Ülemiste keskuse Apollo kino klubisaali, et veeta meeleolukas pärastlõuna mõnusas seltskonnas ning mekkida Michelini tärni väärilisi gurmeeroogasid. 

«Peetrist paremat kokka ei ole,» vastas Duo Media Networksi telekanalite juht Jüri Pihel küsimusele, miks täna just Peeter Piheli toite pakuti. Milline on aga Jüri Piheli lemmiktoit ja millist telesaadet vaataks kõige parema meelega tippkokk? Mida Peeter Pihel valmistas ja kuidas hõrgud road maitsesid, vaata videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles